Anasayfa » Okul Mobilyaları » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Okul Mobilyaları » İpek Star Kids Eğitim Araçları

İpek Star Kids Eğitim Araçları


HÜRRİYET MAH.MAHMUTBEY CAD.NERGİZ SOK NO:5 A ŞİRİNEVLER İSTANBUL

Telefon1: 0212 653 52 30

Telefon2:

Fax:

Web: www.ipekstarkids.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eğitim araçları sektörümüzün önde gelen firmaları arasında yer alan İpek Eğitim Araçları 2006 yılında İstanbul’daki tesislerinde üretime başlamıştır. Firmamız yüksek kaliteli anlayışı, profesyonel çalışması ile beraber modern üretim tesisleri ile sektörünün öncü kuruluşları arasındaki yerini almıştır. Müşterilerimizin ihtiyacı olan nitelikli ve kaliteli mamulleri üretmek; bu alandaki gelişme ve yenilikleri sürekli izlemek suretiyle eğitim araçları sektöründe üretim ve pazarlama kuruluşu olarak sektörümüzde hizmet vermektir.
Firmamızın, ulusal ve uluslar arası pazarda etkinliğini arttırmak; bu amaçla sektörümüzde kendi yöntemlerini sürekli geliştiren, sektör öncülüğü yapan, güvenilir ve saygın bir kuruluş olarak,firma kalitesi, yılların tecrübesi, müşteri odaklı çalışma anlayışı, gelişen satış ve pazarlama ağı, genç ve dinamik insan kaynakları ile 21. Yüzyılda da müşterilerinin ve ülkesinin hizmetinde olacaktır.
Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

OKUL ÖNCESİ MOBİLYALARI, EĞİTİCİ OYUNCAKLAR , PARK AKTİVİTE GRUPLARI, BÜYÜK OYUNAKLAR, SÜNGER AKTİVİTE GRUPLARI, MİNDER GRUPLARI, AHŞAP OYUNCAKLAR, ÇOCUK ARAÇGEREÇLERİ

#EĞİTİM ARAÇLARI #ANAOKULLARI #AHŞAP OYUNCK #PARK #OKULÖNCESİ


Benzer Firmalar