gardenya


acibadem

Telefon1: 2163253936

Telefon2: 2163254101

Fax: 3254101

Web: www.gardenyacicek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gardenya Çiçekçilik Hakkında

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ; firmamız 2000 yılında kurulmuştur.
İlkelerimiz; Titizlik, Özveri ve Güven, iyi hizmet sunmak, Müşterilerimize olan saygınlığımızı kazanmak ve en önemlisi Müşterilerimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Firmamız bazı organizasyon çalışmalarına katkılarından dolayı çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından plaketlerle ödüllendirilmiştir.

Kurumlaşmış bir firma olarak servisimizde ilke edindiğimiz titizliği müşteri seçiminde de aynı şekilde sürdürmek ve sizlerle tanışıp hizmetlerimizi sunmak en büyük arzumuzdur.

Siz değerli müşterilerimizi kazanmak daha da önemlisi kaybetmemek için sunduğumuz hizmetlerimizi şöyle sıralayabiliriz;

Müessesemizde daima taze çiçek, bol ithal sepet ve sağlıklı saksı bulunmaktadır.
Sepetler,Aranjmanlar, El Buketleri,Gelin Buketleri, Orkideler, Gül Gurupları, Kuru ve Yapay Çiçekler, Saksı Bitkileri, Merasim Çelenkleri ,Peyzaj uygulamaları vs. Çiçekçilik ve Bahçe sanatının en ince ayrıntıları ile müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özenle hazırlanmakta ve sunulmaktadır.

Müşterilerimiz için önem taşıyan özel günlerde istekleri doğrultusunda kendilerine her türlü yardımda bulunmak genel ilkelerimiz arasındadır.
Müessesemiz çiçeklerin hazırlanışından,sunuluşuna kadar aynı itina ve özeni göstererek siz müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Müessesemizde müşterilerimizin siparişleri yalnızca telefondan değil mevcut web sitemizdeki on-line satış hizmetlerinden veya e-mail adresimize ulaşılarak da alınmaktadır.

Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek ve bizleri daha iyi tanıyabilmeniz için web sayfamıza tıklamanız, e-mail göndermeniz ya da alo demeniz yeterli olacaktır.

Hakkımızdaki tüm düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve eleştirilerinizi bekleriz.
Halil SERTKAYA


Ürün ve Hizmetler

çiçek bahce bitki tohum perakende ve internet satısı

#çiçek cicekci # # # #


Benzer Firmalar