Otoban Otomatik Şanzıman


Ertaş Caddesi İnci Çıkmazı Sokak No:7/C ( İsviçre Hastanesi Yanı )İçerenköy - Kadıköy İstanbul

Telefon1: 2164692167

Telefon2: 2164692167

Fax: 2164692167

Web: www.otobansanziman.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

20 yıllık tecrübemizin sonunda 2007 yılında otomatik şanzuman alanında çalışmaya başlayan firmamız, her türlü otomatik vites araçların revizyonu ve bakımı ile ilgilenmektedir.
Yaptığımız işerde 1 yıllık garanti süremiz mevcut olup, ağırlıklı olarak Mercedes, Bmw, Renault Grubu ( Megane, Laguna, Clio ), Toyota, Mazda, Honda, Daihatsu, Pegueot, Citroen, Land Rover, Rav serisi, Land Cruser, x5, Cayenne, Porche, Ferrari, Jaguar, Chreysler, Kia, Hyundai, Fiat grubu, Tata, Suziki, Sanyo, Mitsubishi, Ford Alfa Romeo, Opel, volkswagen, seat, audi, maserati, gibi araçların her türlü otomatik şanzumanlarında oluşabilecek problemler firmamız tarafından yapılabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Günümüzde araç trafiğinin yoğun olduğu metropol şehirlerde otomatik vitesli araçlar, düz vitesli araçlara nazaran sürücülere daha konforlu ve rahat seyahat etme imkanı sağlamaktadırlar. Otomatik şanzuman sistemi kullanan araçların bakımları her 40, 000 km`de bir yapılması gerekmektedir. Bu bakım yapılmadığı taktirde, araçların çekişinde performans düşüklüğü, şanzuman ömründe kısalma, yakıt harcamasında da artış gibi sorunları beraberinde getirmektedir. Düzenli olarak yapılacak bakım sayesinde, aracınızın şamzuman ömrü uzamakta, dolayısı ile aracınıza harcayacağınız maliyetler azalmaktadır.Otomatik şanzumanlı araçlarda karşılaşılan bazı problemler aşağıda belirtilmiş, 1. Şamzumanınız düzensiz vites atmaya başladığında...2. Aracınızın kalkışı seri olmadığında...3. Geri vites problemi ile karşılaşıldığında...4. Aracınız hiç vites atmaması durumunda...5. Aracınız rampalarda geri kaydırma yaptığında...6. Aracınız yüksek vitesle kalktığında ve çok yakıt harcamasına sebep olduğunda...7. Otomatik şanzuman sistemi tamamen devre dışı kalıp aracınızı hareketsiz bıraktığında...8. Yağ basıncının düşmesi durumunda...20 yıllık tecrübemizi yukarıda saydığımız durumlarda1 yıllık Garanti süresi içerisinde bakımı ve tamirini taahüt ediyoruz

#otomatik şanzıman #bakım onarım #Sedef Aslantaş istanbul #Mustafa Gökçe kadıköy #bostancı oto sanayi


Benzer Firmalar