Songul Kristal ve aydınlatma


Cengiz Topel Caddesi 137/A BP Yanı Gaziosmanpaşa - Küçükköy / İST

Telefon1: 02126092425

Telefon2:

Fax: 02126092480

Web: www.Songulkristal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:125 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Songul Kristal ve Aydınlatma olarak 1986`da piyasada yer aldık. Biz yaygın üretim, yüksek nitelikli olarak çeşitli ürünleri üretmeye başladık. Ürün kapasitemizi geniş tutarak müşterilerimizi alanımızda memlun etmekteyiz. Kaliteli, sanatsal ve emeklerimizle dolu ürünlerimizi piyasaya sürdük. Türkiye ve Dünyaya ihracat yapan şirketimiz. Sınır tanımayarak Güney Amerika ve Kuzey Amerika olmak üzere dünyanın her bölgesine ürün göndermekte. Müşterilerimizin memluniyetini görerek işimizi yapmaktan keyif almaya başladık.Sürekli olarak oluşum içerisindeyiz. Songul Kristal ve Aydınlatma olarak bilgili, sanatkar, en iyilerle çalışma kadromuzu kurarak.

Siz değerli müşterilerimize ;
Sanatkar kadromuzun yegane beceri ve deneyimlerini kristal ve sanatla birleştirerek ilginize sunduk. Her adımımızı bilgili, sağlam, deneyimli ve kalite çerçevesinde atarak.
Siz değerli müşterimiz, bizimle çalışmaktan her zaman memlun kalacaksınız. 31 Yıllık geçmişimiz ile sizi kesinlikle memlun edeceğiz. İşimizi müşterilerimizin istek ve arzuları doğrultusunda yaparak kalitemizden ödün vermeyeceğiz. Yüksek deneyimli kadromuz ve kalitemizle çalışmaktan eminiz ki mutluluk duyacaksınız.



En içten dileklerimizle kalitemizi beğeninize sunarız.


Ürün ve Hizmetler

Songul Kristal ve Aydınlatma şirketi olarak ; Kristal, Avize, Aydınlatma ve Elektirik alanında faliyet göstermekteyiz. Siz değerli müşterilerimize en yüksek kalitede ve sanatsal güzellikteki ürünlerimiz ile hizmet vermekteyiz.




Kristal alanında sınır tanımıyoruz. Her üründen stoklarımızda bulunmaktadır. Sizin siparişinizi iletişim yolu ile bize bildirmeniz yeterlidir. Ürünlerimizin kalitesi konusunda iddalıyız. Piyasa ürünlerine oran ile bizim ürünlerimizi kıyasladığınızda farkımızı göreceksiniz.




Avize ürünleri olarak ise önce kalite sonrasında dekora önem vermekteyiz. Görsel olarak avize ürünlerimiz dekorasyonunuza kesinlikle yakışacaktır. Yüksek sayıdaki ürünlerimiz arasında elbette zevkinize, tadınıza göre ürün barındırıyoruzdur. Online katalogumuza bakmanızı öneririz. Çekici ürünlerimiz kesinlikle hoşunuza gidecektir.

Aydınlatma ve Elektirik alanında ise kalitemize güvenmekteyiz. İç ve dış mekan aydınlatma alanlarında faliyet göstermekteyiz. Tesisat ve elektirik malzemeleri konusunda da bizimle irtibat kurabilir, bizimle çalışabilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar