Anasayfa » Alüminyum doğrama » İnşaat sanayi » İSTANBUL Alüminyum doğrama » TURANCAM- ALÜMİNYUM DOĞRAMA, PİMAPEN İmalat ve Montaj

TURANCAM- ALÜMİNYUM DOĞRAMA, PİMAPEN İmalat ve Montaj


MERK: BAĞLARBAŞI GAZİ CAD.19/2 ÜSKÜDAR/İST.--FABRİKA: BARBAROS MAH.NO:5 ÇEKMEKÖY

Telefon1: MER:0216.5533330

Telefon2: FABR:0216.6400000

Fax: 0216.3102411

Web: turancam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1968
Çalışan Sayısı:48 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ROMANYA/RUSYA

FİRMAMIZ ::
TURANCAM , kendi geliştirdiği üretim yöntemleri, üstün tasarım gücü ve deneyimli uzman kadrosu ile cam sanayii sektörünün önde gelen firmalarından biri durumundadır.Hizmette sağladığı kalite , sürdürdüğü araştırma ve geliştirme çalışmaları ve itibarı ile sektöründe tasarım ve üretim yönünden liderlik konumunu kazanmıştır. 1968 yılında kurulan ve İstanbul'da kendi üretim tesislerinde faaliyetini sürdüren TURANCAM, aynı zamanda geniş ürün yelpazesinide hizmetinize sunmaktadır.

TURANCAM , cam grubu üretimini, geniş bilgi birikimi ve tasarımları ile pekiştirmiştir.Bir başka uzman olduğumuz faaliyet alanı ise PİMAPEN'in yıllardır var olan liderliğini taşıdığımız pvc kapı ve pencere sistemleridir.PİMAPEN markalı orijinal ve Avrupa aksesuarların yanısıra , mimari proje estetik ve mühendislik hizmetleri konularında da TURANCAM ile çözüme ulaşırsınız.


Kuruluşundan buyana TURANCAM'ın felsefesi, kendi tasarım ve üretim yöntemlerini geliştirerek, iç ve dış pazarda kaliteli, güvenilir ve rekabetçi yerini korumak ve geliştirmek olmuştur.Bu doğrultuda yılların birikimi, TURANCAM'ın çok sayıda büyük yatırım projelerinde yer almasını sağlamıştır. Burada özetlenen ve geçmişte yapılan işler, halen yapılmakta olan ve ileride yapılması hedef alınan işler için en büyük teminatımızdır.


Ürün ve Hizmetler

ALÜMİNYUM DOĞRAMA--// PİMAPEN İMALAT VE MONTAJ// BALKON CAMLAMA SİSTEMLERİ//PANJUR SİSTEMLERİ//GARAJ KAPILARI// KARTLI GEÇİŞ SİSTEMLERİ// PASLANMAZ KORKULUKLAR// DUŞAKABİN , JALUZİ VE SİNEKLİK SİSTEMLERİ.......

# # # # #


Benzer Firmalar