Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » GAZİANTEP Isıtma soğutma ve havalandırma » GÜNEYDOĞU MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK DOĞALGAZ VE İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

GÜNEYDOĞU MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK DOĞALGAZ VE İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


YEDİTEPE MAH. 216 NOLU CAD. NO: 31 / B ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Telefon1: 342 360 15 10

Telefon2:

Fax: 342 360 15 20

Web: www.guneydogumuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılından itibaren Malatya`da doğalgaz, ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyetlerimize başlayarak, 2007 yılında Gaziantep`te Güneydoğu Mühendislik Danışmanlık Doğalgaz ve İnşaat Ltd. Şti. olarak sektöre adım attık.

2008 yılında ise Gaziantep`in Nizip ilçesindeki Şubemizle bölgede doğalgaz tesisatı, sıhhi tesisat, katkaloriferi, proje ve mühendislik alanlarında hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Firmamız GAZDAŞ ( Gaziantep Doğalgaz Dağıtım A.Ş ) tarafından yetkilendirilmiş 44 numaralı firmadır.

Müşteri memnuniyetini sağlamak adına ; Kaliteli, Güvenilir ve Çözüm odaklı hizmet sunmak.Çevreye ve insana saygılı, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan, kalite ve güvenden asla taviz vermeyen, tecrübeye ve ekip çalışmasına önem veren, ülkesine ve şehrine katma değer sağlayan bir firma olmayı hedeflemekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Doğalgaz proje taahhüt, ısıtma, soğutma, havalandırma ve tesisat sektöründe DEMİRDÖKÜM marka ürünler ile kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktayız.Tecrübeli mühendis kadromuz ve konusunda uzman sertifikalı ustalarımızla, Gaziantep, Nizip ve Kilis olmak üzere bölgede faaliyetlerimizi sürdürerek hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyoruz.Firmamız GAZDAŞ ( Gaziantep Doğalgaz Dağıtım A.Ş ) tarafından yetkilendirilmiş 44 numaralı firmadır.Ayrıca DEMİRDÖKÜM yetkili satış noktası olmakla siz saygıdeğer müşterilerimize doğalgaz tesisatlarında kalite ve güveni birarada sunuyoruz.

#doğalgaz tesisatı #gazdaş yetkisi44 #kalorifer tesisatı #kombi, radyatör #klima, şofben


Benzer Firmalar