Anasayfa » Ev tekstil ürünleri » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Ev tekstil ürünleri » Dizdaroğlu Halıcılık Tic. San. ve Ltd. Şti.

Dizdaroğlu Halıcılık Tic. San. ve Ltd. Şti.


Divanyolu Türbedar Sok. No:18/2 Çemberlitaş

Telefon1: 02125222946

Telefon2: 0,352,4242828

Fax: 02125222946--0352,4242464

Web: www.dizdaroglukilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Avrupa / Amerika

Dizdaroğlu Halıcılık ve Ticaret Sanayi limited Şirketi `de Dünya pazarında büyük üne kavuşmuş Halı ve Kilimlerimizin ticaretine 1979 yılında kayseride başlamıştır.

1986 Yılına kadar güvenilir adımlar ile piyasada kendi adını duyuran Dizdaroğlu Halıcılık ve Ticaret Sanayi limited Şirketi 1986 Yılında İSTANBUL `da Halı ve Kilim Toptan satış mağazasını faaliyete geçirmiş ve bir çok yurt içi ve yurt dışı ticari faaliyetleri gerçekleştirerek firmalara mal temininde büyük halı mağazalarının toptancılığını üstlenmiştir.

1990 Yılında sektörde bir açık haline gelen Natürel yöntemler ile halı yıkama işi, Dizdaroğlunun bu açığı gidermesi ile İstanbulda Halı ve Kilim Yıkama Tesisi faaliyete geçti.

İstanbul `da Halı ve Kilim Yıkama tesisinde edinilen tecrübe zamanla büyüdü ve 1993 yılında Kayseride Halı ve Kilim Yıkama adına gerek kayseri ve gerek çevre il ve ilçelerin talebine cevap verecek büyüklükte 1500 m2 lik tesis hizmete girmiştir. Bu tesis kendi bünyesinde İp Boyama, Halı ve Kilim çekme, Halı ve Kilim yıkama, Toz dolabı ünitesi, Halı ve Kilim tamir hizmetlerini bulundurmaktadır.

1994 Yılında 15 senelik toptan satış tecrübesi ile Halı ve Kilim imalatını kendi bünyesinde yapmaya yönelik çalışmalar olumlu sonuçlar vermiş ve Halı ve Kilim Üretimini Kayseri merkez ve civar iller ile ilçelerde üretim ve dokutmaya başlamıştır. Pamuğun iplik haline getirilmesi, İpliğin boyanması, Tezgahta dokunması, Yıkanması ve Kültürümüzü yansıtmaya hazır hale gelmesi ve Türkiye ve dünya pazarına sunulması tamamen tesis bünyesinde tamamlanmaktadır.

1996 Yılında bu el emeği göz nuru motiflerin Türkiye `yi tanıtmakta büyük ölçüde önem kazanması üzerine Dünyanın her yerine İhracat başlatmış olup, deyim yerinde ise dört bir yana bu motiflerin ulaşmasını sağlamaktadır.

2008 Yılında çağın gerekliliklerinin farkına vararak 1 kendi sitesi, 6 E-Ticaret sitesi, 2 İhracat sitesi ve bir çok forum sitesinde B2B satış faaliyetlerine başlamıştır.

Bu gün tamamı %100 yünden yapılan; kalın, orta ve ince kalitede kilimleri, Her türlü adet ve ebatda hazırlamakla birlikte Kişilere, Firmalara, Büyükelçiliklere, Otellere ve Toplantı Promosyonlarına mevcut adetlerde vermekte yeterli olup Dizdaroğlu Kilim olarak bir dünya markası teşkil etmektedir.
2005 yılından itibaren türkiye çapında eski yeni halı ve kilm eksperliği tamir,yıkama resmi daire cami vebüyük firma ve kurumların yer döşeme tekstilinede öncülük etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


**El Dokuma Kayseri Kilim 1,20m X 1,80m DSC-0101
Sayın Müşterilerimiz Türk Motifleri kimi zaman yerlerinizi süsledi kimi zaman duvarlarınızı. Bizler Dizdaroğlu firması olarak sizlere hep daha yakın olmaya çalıştık. Şimdi artık internetten daha da yakınız. Doğal, Uyumlu ve Şık renklere sahip, El Dokuması ve Tezgah işçiliği bu kilimimizin özellikleri: Ref. No: DSC-0101 Adı : Kayseri Kilim Seccade Yöresi : Anadolu/Kayseri Malzeme: %100 Yün Yapım : El Dokuma Yıl : 2008 Metre : 1,20m X 1,80m Feet : 3`94`` X 5`90``
dizdaroğlu halı ve kilim grubu, group, kayseri kilim, kayseri halı, kayseri carpet, kilim firma, alat, carpet manufacture, kilim ihracat, kilim export, halı ihracat, carpet export, kilim, semiantik kilim, semiantique kilim, antika kilim, antique kilim, halı, carpet, semiantik halı, semantique carpet, antika halı, antique carpet, yün kilim, wool kilim, ipek kilim, silk kilim, kaliteli kilim, high quality kilim, yün halı, wool carpet, ipek halı, silk carpet, kaliteli halı, high quality carpet, el dokuma kilim, hand made kilim, el dokuma halı, hand made carpet, halı yıkama, carpet washing, kilim yıkama, kilim washing, kayseri halı yıkama fabrikası, kayseri carpet washing factory, halı tamir, carpet repair, kilim tamir, kilim repair, sanal mağaza, virtual store, internet mağazası, internet store, ceyrek, seccade, yastik, kelle, karyola, yolluk, turkey, turkiye, Anadolu, anatolian, kayseri, urgup, nevsehir, osmanlı, ottoman, pınarbaşı, göksun, bünyan, yahyalı, çanakkale, balıkesir, sine, iran,

#dizdaroglu #kilim ihracat #kilim firma #kayseri kilim #kilim imalat


Benzer Firmalar