Anasayfa » Uydu anten » Telekomünikasyon » TEKİRDAĞ Uydu anten » HAEX UYDU VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

HAEX UYDU VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ


KEMALETTİN MAH.KIRKOVA CAD.NO:4

Telefon1: 0282 654 47 39

Telefon2:

Fax: 0282 654 47 39

Web: www.haex.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız HAEX UYDU & GÜVENLİK SİSTEMLERİ adı altında 1998 yılında tek bir şubeyle başladığı ticari hayatına şu an Çorluda iki farklı noktada devam etmektedir.Gelişen teknoloji ile beraber yenilenen ve artan ürün yelpazesi ile uydu,güvenlik,elektronik alanlarında her yeniliğin takipçisi ve uygulayıcısıdır.
Firmamızın hedefi : Tüketiciye hızlı ve kaliteli hizmet verebilmektir.Bu nedenle ürün yelpazemizde bulunan ve yeni dahil edilen ürünler itina ile seçilmektedir.Bu nedenle firmamız yaptığı işlerde kullandığı ve sattığı ürünlerin daima arkasındadır.
HAEX UYDU SİSTEMLERİ kurulumunu gerçekleştirdiği Merkezi Uydu Sistemleri ile hem çatı ve balkonlardaki görüntü kirliliğini hemde binaların dış cephelerinin bozulmamasını hedef almıştır.Aynı zamanda Merkezi Uydu Sistemi ile daha iyi yayın ve görüntü kalitesi sağlanabilmektedir.
HAEX GÜVENLİK SİSTEMLERİ ise işyeri veya konutlarınızda uyguladığı güvenlik kamera sistemleriyle daha huzur ve güvende olmanıza olanak sağlar.


Ürün ve Hizmetler

dsmart satış kurulum merkezi uydu sistemleri çorlu kamera alarm sistemleri güvenlik sistemleri çanak anten montaj tekirdağ çorlu inşaat uydu alıcı dıgıtürk receıver lnb next nextstar sunny goldmaster kablosuz alarm kurulum montaj gizli kamera

#merkezi uydu sistemleri #çanak montaj #d-smart dsmart #kamera alarm sistemleri #satış kurulum teknik servis


Benzer Firmalar