DİZAYN SU ARITMA SİSTEMLERİ


maltepe/küçükyalı

Telefon1: 02165189225

Telefon2: 02163156563

Fax: 02165189257

Web: www.dizaynsuaritma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen dizayn arıtma temiz su arıtma ve atıksu arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek arıtma teknolojileri merkezini kurmuştur. Firmaların değişik üretim kademesinde ihtiyaç duyabileceği özel suların hazırlanmasından, bir çok noktadan kaynaklanabilecek atıksuların arıtılmasına kadar oluşabilecek her türlü şikayetlerini çok kısa bir sürede çözüme kavuşturan dizayn uzmanları, her geçen gün büyüyen tam donanımlı bayii ağı ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Merkezimiz sizlerden gelen istekler doğrultusunda sırasıyla aşağıda belirtilen çözüm basamaklarını uygulamaktadır.

Yerinde ücretsiz keşif
Analiz sonuçları neticesinde yapılan Ar-Ge çalışmaları
Sorunun çözümü, proses çalışmaları
Uygun çözüm ve çözüm alternatiflerinin saptanması
En ekonomik ve etkili sistemin belirlenmesi
Sonucun projesi ile birlikte müşteriye sunu şeklinde aktarılması ve soruların yanıtlanması
Öngörülen sistemin montajı
Projenin çalışır şekilde müşteriye teslimi
Kurulum sonrası sistemin periyodik olarak ziyaret edilmesi
Ziyaret sonrası sistem ile ilgili bilgilerin rapor şeklinde işletmene sunulması
Sisteme düzenli olarak teknik servis hizmetinin verilmesi
Beklenmedik arıza durumlarına karşın hızlı teknik destek hizmeti verilmesi
Her durumda müşteri memnuniyeti sağlanması

Merkezimiz satış sonrası teknik hizmetler birimi bünyesinde, sizden gelebilecek acil servis taleplerini en kısa sürede karşılamak amacıyla 7/24 teknik destek hizmet ekibi bulunmaktadır. Özellikle İstanbul dışındaki müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla bölge bayilikleri oluşturulmuştur. Bu şekilde Periyodik sistem bakımı veya mesai saatleri dışında beklenmeyen acil servis ihtiyaçlarına gün içerisinde müdahale edilerek müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen dizayn arıtma temiz su arıtma ve atıksu arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek arıtma teknolojileri merkezini kurmuştur. Firmaların değişik üretim kademesinde ihtiyaç duyabileceği özel suların hazırlanmasından, bir çok noktadan kaynaklanabilecek atıksuların arıtılmasına kadar oluşabilecek her türlü şikayetlerini çok kısa bir sürede çözüme kavuşturan dizayn uzmanları, her geçen gün büyüyen tam donanımlı bayii ağı ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir. Merkezimiz sizlerden gelen istekler doğrultusunda sırasıyla aşağıda belirtilen çözüm basamaklarını uygulamaktadır. Yerinde ücretsiz keşif Analiz sonuçları neticesinde yapılan Ar-Ge çalışmaları Sorunun çözümü, proses çalışmaları Uygun çözüm ve çözüm alternatiflerinin saptanması En ekonomik ve etkili sistemin belirlenmesi Sonucun projesi ile birlikte müşteriye sunu şeklinde aktarılması ve soruların yanıtlanması Öngörülen sistemin montajı Projenin çalışır şekilde müşteriye teslimi Kurulum sonrası sistemin periyodik olarak ziyaret edilmesi Ziyaret sonrası sistem ile ilgili bilgilerin rapor şeklinde işletmene sunulması Sisteme düzenli olarak teknik servis hizmetinin verilmesi Beklenmedik arıza durumlarına karşın hızlı teknik destek hizmeti verilmesi Her durumda müşteri memnuniyeti sağlanması Merkezimiz satış sonrası teknik hizmetler birimi bünyesinde, sizden gelebilecek acil servis taleplerini en kısa sürede karşılamak amacıyla 7/24 teknik destek hizmet ekibi bulunmaktadır. Özellikle İstanbul dışındaki müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla bölge bayilikleri oluşturulmuştur. Bu şekilde Periyodik sistem bakımı veya mesai saatleri dışında beklenmeyen acil servis ihtiyaçlarına gün içerisinde müdahale edilerek müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. FAALİYET ALANLARIMIZ;Tam Otomatik Filtrasyon SistemleriTam Otomatik Yumuşatma SistemleriTam Otomatik Aktif Karbon SistemleriTortu Filtrasyon SistemleriDemir Mangan Arıtma SistemleriManuel Kartuş Tip Filtrasyon SistemleriUltraviyole ile Sterilizasyon SistemleriDeiyonizasyon Sistemleri ( Saf Su Arıtma Sistemleri )Reverse Osmosis Sistemleri ( Ters Osmoz Sistemleri )Evsel ve Personel İçme Suyu Arıtma SistemleriDepo Klorlama EkipmanlarıDozaj PompalarıHidrofor Ve Pompa EkipmanlarıHavuz Ekipmanları, Havuz Filtre Sistemleri, Aydınlatma SistemleriHavuz Kimyasalları Satış Ve Uygulamaları ( Çöktürücü, Yosun önleyici, Yosun öldürücü, Berraklaştırıcı, Ph düşürücü, Ph yükseltici, Klor vb Kimyasallar )Bina, Site, Daire, Villa, fabrika, yazlık, otel merkezi arıtma sistemleriArıtma Cihazları Sarf Malzemeleri (farklı tipte filtre çeşitleri, membran, vb.)Tablet-Kaya-Rafine Tuz, Sıvı-Granül-Toz Klor, Aktif Karbon, Reçine, Polielektrolit, Demir Klorür, Sülfat vb Kimyasallar Satış ve Uygulama HizmetleriMontaj, Servis, Su Analiz, Proje ve Uygulama Hizmetleri Atıksu Arıtma Sistemleri Proje Uygulama ve EkipmanlarıSaygılarımızla,

#su arıtma #atıksu arıtma #su arıtım #su arıtma cihazları #su arıtım ekipmanları


Benzer Firmalar