Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » BURSA İnşaat şirketleri » İNDETEKS İNŞAAT LTD.ŞTİ

İNDETEKS İNŞAAT LTD.ŞTİ


haşim işcan cad. no.32/A osmangazi

Telefon1: 0224-224 62 00

Telefon2:

Fax: 0224-224 62 00 (dahili 25

Web: www.indeteks.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:10 | İşçi:45
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

15 Yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Namazgah semtinde ki mütevazı bürosunda ilk olarak mineral sıva ve küçük çapta villa müteahhitliği ile işe başlamış 1996 yılında Haşimişcan da ki yeni yerine taşınmış ve aynı yıl ülkemizin gururu modern yapıların prestiji, zenginlik göstergesi olan Türkiye ve Dünyada ki en kaliteli ürün yelpazesi çeşitliliğine sahip SERANİT bayiliğini almıştır. Kısa zaman içinde bu alanda büyük ve güzel projeleri seranit kalitesi ve zarafetiyle buluşturmayı başarmıştır.

1997 yılında ülkemizde teknik, modern ve kalite anlamında villa ve olimpik yüzme havuzları porseleni üreten en iyi firma konumunda olan SERAPOOL (eski adı Anadolu Porselen) bayiliğini almıştır. İndeteks inşaat bu alanda İstanbul Bağcılar Spor Kompleksi içinde bir adet olimpik ve çeşitli büyüklüklerde yüzme havuzlarını yaparak tecrübesini bu alanda perçinlemiştir.

1998 yılında kendi alanında kalite ve dünya markaları olan klima sektöründe müşterilerine hizmet vermeye de başlamış kullanıcıları için konfor ve ekonomiyi ön planda tutarak hayatı kolaylaştıran tesisat ve taahhüt işlerinde çözümler üretmeyi görev bilip bu çözümleri uygulamayı ilke edinmiştir. Gelişen iş yoğunluğu ile birlikte yeni yeri otasansit içinde hizmet vermeye devam etmektedir.

1999 yılında mobilya atölyesi kurulmuş, ev mutfak ve büro mobilyaları konusunda üretime başlamıştır, aynı yıl içerisinde ofis mobilyasında kalite denilince ilk akla gelen ve Türkiye de ilk olarak laminant büro mobilyası üretimini gerçekleştiren BİAT Mobilya bayiliği alınmıştır. Takip eden yıllar içinde Biat mobilya kalitesi ve estetiğinin satışlara getirdiği rahatlıkla, pazarlaması yapılan ürünler içerisinde en büyük paya sahip olmayı başarmıştır.

2006 yılında Bursa ve yakın çevre il ve ilçelerinde üretim standardı, güvenilir ve profesyonel alt yapısı ile kendini ispatlamış Bursa Çimento ve Bursa Beton ana bayiliğini de bünyesine katmış kısa zaman içinde de Bursa Betonun en büyük satış yapan bayisi olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır.
İnşaat taahhüt alanında Türkiye genelinde, deneyimli mühendis, tekniker ve çalışanları ile 6 yıldır ÜLKER gurubunun ve BİM birleşik marketlerinin anahtar teslim işlerini projelendirme aşamasından başlayarak zamanında ve ekonomik şekilde teslimini gerçekleştirmektedir.
Firmamız 15 yıl içinde 50 çalışana ulaşarak genç, dinamik, tecrübeli personeli ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

bursa beton, bursa çimento, granit, seranit, serapool, havuz porselen ve seramiği, havuz malzemeleri, dış cephe giydirme granit, mutfak ve ofis mobilya üretimi, kum, çimento, tuğla, demir, işçilik,

#seranit seramik #serapool havuz #bursa beton #granit #dış cephe sistemleri


Benzer Firmalar