güven halıyıkama


1600 sokak no:9

Telefon1: 0 232 462 43 53

Telefon2: 0535 680 09 16

Fax: 0232 462 43 53

Web: www.haliyikamacii.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

halı yıkama işletmesi; sektöre girdiği 1990 yılından beri vermiş olduğu hizmet ile değerli müşterilerinin güven ve takdirini kazanmıştır.

Kurulduğu günden bugüne aynı özen ve itina ile kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerine vermektedir. 1 8 yıllık tecrübesini gelişen teknolojiyle harmanlayıp, ekip ve ekipmanlarını geliştirerek hizmet kalitesini her geçen gün artırmayı hedefleyen Güven halı yıkama sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmuştur.

Kalite politikası; müşteri memnuniyetini önde tutan anlayışın temsilcisidir ve öncelikli hedefi : referansınız bizim için daha değerlidir . İlkeleri ; gelişen malzeme ve ekibi ile daha nice yıllar siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


halı ,kilim, batanye,yorgan,koltuk,yıkama
İzmir halıyıkama,halıyıkama İzmir,Bornova halıyıkama,halıyıkama Bornova,halıyıkamacı,halıyıkamacı İzmir,İzmir halıyıkamacı,İzmirli halıyıkama,manavkuyu halıyıkama,Karşıyaka halıyıkama,çiğli halıyıkama,bostanlı halıyıkama,mavişehir halıyıkama,belediye halıyıkama,konak halıyıkama,halıyıkama konak,halıyıkama üzkanlar,halıyıkama çamdibi,çamdibi halıyıkama,Yeşilova halıyıkama,halıyıkama Yeşilova,Altındağ halıyıkama,halıyıkama Altındağ,gültepe halıyıkama,halıyıkamagültepe,toroslar halıyıkama,halıyıkam
halı yıkama işletmesi; sektöre girdiği 1990 yılından beri vermiş olduğu hizmet ile değerli müşterilerinin güven ve takdirini kazanmıştır. Kurulduğu günden bugüne aynı özen ve itina ile kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerine vermektedir. 1 8 yıllık tecrübesini gelişen teknolojiyle harmanlayıp, ekip ve ekipmanlarını geliştirerek hizmet kalitesini her geçen gün artırmayı hedefleyen Güven halı yıkama sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmuştur. Kalite politikası; müşteri memnuniyetini önde tutan anlayışın temsilcisidir ve öncelikli hedefi : referansınız bizim için daha değerlidir . İlkeleri ; gelişen malzeme ve ekibi ile daha nice yıllar siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir. Yönetici Girişi E-Bülten Adınız Soyadınız E-posta Adresiniz Anket bize nasıl ulaştınız eş dost çevre 65% internet 27% el ilanı 4% araç üstü reklamı 2% diğer 2% 49 kisi oyladi SONUCLAR aİstatistik Bugün: Toplam: Döviz Kuru Alış1 EUR : 1.9223 YTL1 USD : 1.2164 YTLSatış1 EUR : 1.9316 YTL1 USD : 1.2223 YTL Tüm Hakları Saklıdır. © güven halı yıkama|Powered By WebSihirbazı

#halıyıkama halıyıkamacı #halıcı halıcılar #yıkamacı yıkamacılar #temizlık şirketi temizlikçiler #izmir halıyıkama


Benzer Firmalar