Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İZMİR Mobilya ve Dekorasyon » Som Bronz Yapı ve Gereç A.Ş.

Som Bronz Yapı ve Gereç A.Ş.


5852 SK NO:5 KARABAĞLAR/ İZMİR

Telefon1: 0 232 254 58 57

Telefon2: 0 232 254 52 12

Fax: 0 232 254 31 98

Web: www.sombronz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 yılından beri İzmir’de faaliyet gösteren firmamızın , alıcı ve kullanıcılarına bol ve özgün kaliteli çeşit , uygun fiyat ve iyi hizmet anlayışı ile Türkiye kapı kolu pazarına sürekli yeni ürünler sunarak kendini geliştirmektedir.

İnsanların yaşam standartlarının sürekli yükselmesi için çalışan Som Bronz A.Ş. sürekli yenilenen modelleri ve farklı ürünleri ile sektörde kendini yepyeni bir çizgi oluşturmaktadır.

Yoğun Ar-ge çalışmaları ve kendine özgü modelleri ile pirinç kapı kolları yanında yepyeni ve ilk olarak ahşap ve porselen modelleri ile çizgisini sağlamlaştırmaktadır.

Ahşap kapı kollarında özgün modellerinin yanında dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek olacak anti-fungan ve anti-bakteriyal yepyeni modeller ile hijyen ve insan sağlığına verdiği önemle ülkemizde gurur kaynağı olmuş ; pazara yeni bir hijyen bakış getirmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Ahşap kapı Aksesuarları ( kapı kolu -pencere kolu - topuz - zil ve isimlik )- ahşap dolap kulpları - ahşap erkek kravatlık -ahşap bayan takılık - ahşap klozet kapağı -ahşap klozet kapağı çocuk aparatı ( taleb edilmesi halinde NANO TEKNOLOJİ İLE AHŞABA ANTİ MİCROBİYAL özellik kazandırılabilinir. Eskişehir Anadolu Üni.sertifikalı.)

#kapı kolu #ahşap pencere mandalı , #kapı aksesuarları #ahşap kapı kolu #ahşap klozet kapağı


Benzer Firmalar