MONODY GROUP İMPORT& EXPORT


Cumhuriyet mah.Cumhuriyet işmerkezi kat:5 no 62 melikgazi /kayseri TÜRKİYE

Telefon1: 0352 221 40 07

Telefon2: 0544 664 07 53

Fax: 0352 221 40 07

Web: www.monodygroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:TÜM DÜNYA

Şirketimiz, henüz ihracat yapmayan yada ihracatını geliştirmek isteyen küçük ve orta ölçekli firmalara ihracat ve ithalat konusunda, danışmanlık hizmeti vermekte, ayrıca komisyon usulü çalışmak isteyen firmalara , ürünlerini belirli bir komisyon karşılığı ihraç edilmesine yardımcı olmaktadır.
Müşterilerimizin ihtiyaçlarını, rakiplerinin fiyat ve ekipman stratejilerini, pazarın genel olarak durumunu ve beklentileri göz önünde bulundurarak , müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız
MONODY GROUP İTHALAT İHRACAT , bilgi birikimi ve uzman kadrosuyla; yerinde saymayan, büyüme hedefleri olan, her türlü gelişimi yakından takip eden KOBİ`lerimizi ihracat yaparak. satış ve karlarını arttırmaya, dünya pazarından pay almaya, iç pazara olan bağımlılığı azaltmaya ve rekabet güçlerini arttırmaya davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME ULUSLARARASI NAKLİYE DANIŞMANLIK MOBİLYA TEKSTİL GIDA MAKİNA PVC ALİMİNYUM KOMPOZİT PANEL SAC SAĞLIK MEDİKAL FİNANS KOBİ DESTEK İHRACATCI BİRLİKLERİ MEVZUAT TIBBI CİHAZLAR BİLGİSAYAR PARCA VE EKİPMANLARI İŞ MAKİNALARI VB.

#İTHALAT İHRACAT #GÜMRÜK NAKLİYE #FİNANS SİGORTA #MOBİLYA TEKSTİL #GIDA EXIM BANK


Benzer Firmalar