JBS temizlik makinaları


GAZİLER CAD.GAZİLER İŞ MERKEZİ 361/ 2-B

Telefon1: 02324491488

Telefon2: 05332134861

Fax: 0 232 457 94 17

Web: www.temizlikmakinalar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız JBS halı sıkma kurutma makinalarının,yüksek basınçlı oto yıkama makinalarının imalatı,satış ve servisinde hizmet vermektedir.Temizlik makinaları satış servis.Oto bakım ürünleri satışımız vardır.

TEMİZLİK MAKİNALARI

Halı yıkama makinası,halı yıkama makinaları,fırçalı yıkama,c43,wirbel,star temizlik makinaları,endüstriyel temizlik makinaları,temizlik makinası,cila makinası,oto kuaför makinaları,otomat,yer yıkama makinası,zemin yıkama makinası,endüstriyel süpürgeler,endüstriyel temizlik makinaları,halı yıkama ekipmanları,koltuk yıkama makinası.

HALI YIKAMA MAKİNALARI

Halı yıkama makinaları,halı sıkma makinası,halı sıkma makinaları,halı kurutma makinesı,halı kurutma makinaları,boru tipi halı sıkma makinası,boru tipi halı kurutma makinası,otomatik halı yıkama makinası,c43 halı yıkama,wirbel halı yıkama makinası,imalat satış,servis.


Ürün ve Hizmetler


BUHARLI OTO YIKAMA MAKİNASI
Firmamız JBS jet buharlı oto yıkama makinası, sweat wash, halı sıkma kurutma makinalarının,yüksek basınçlı oto yıkama makinalarının imalatı,satış ve servisinde hizmet vermektedir.Temizlik makinaları satış servis.Oto bakım ürünleri satışımız vardır. Buharlı oto yıkamada, büyük avantaj sağlayan ,çevre dostu, çok ekonomik ve tam emniyetli.Çok fonksiyonlu tam otomatik bir makinadır.Temizlik ve sterelize konusunda her amaca hizmet edebilir.Otomobil,hastane,sauna ,endüstryel mutfaklarda ve bir ço
temizlik makinaları, halı yıkama makinası, halı sıkma makinası, halı kurutma makinası,

#temizlik makinaları #temizlik makinaları fiyatları #halı yıkama makinası fiyatları #halı kurutma makinaları fiyatları #halı sıkma makinaları


Benzer Firmalar