Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ant Bilgisayar Sistemleri San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti.

Ant Bilgisayar Sistemleri San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti.


Mahmutbey Mh. 25. Ada No: 40 34164 İstoç Bağcılar

Telefon1: 2126590510

Telefon2:

Fax: 2126590460

Web: www.antltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ant Bilgisayar Sistemleri, gerek donanım gerekse yazılım çözümleri sunan Türkiye`nin önde gelen kuruluşlarında başarılı hizmetlerde bulunmuş bir ekip tarafından 1995 yılında bilişim çözümleri sunmak amacı ile kurulmuştur.

Ant Bilgisayar Sistemleri, iş ortakları ile birlikte müşterilerinin ihtiyacı olan bilişim çözümleri konusunda sürekli çalışmalar yapmaktadır. Bu çözümleri geliştirir ve uygularken müşteri memnuniyetini daima üst seviye tutmayı hedeflemiştir.

Faaliyetlerini entegre çözümler üzerine yoğunlaştıran firmamız, doğru tanımlanmış ihtiyaçlara, kısa, orta ve uzun vadeli perspektif içersinde çözümler üretmektedir. İhtiyaçların tanımının yapılmasından teminine, gerekli araçların alımından servisine ve çalışırlılığının sürekliliğe kadar birçok adımı gerçekleştirirken sektörün önde gelen kuruluşları ile işbirliğine içersindedir.

Önce hizmet anlayışını benimsemiş, yapılanmasını tamamlamış, bilgisayarın bir araç olarak en doğru ve akılcı şekilde kullanılmasına inanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Logo Go, Adsl Hizmetleri, Eğitim HizmetleriAnt Bilgisayar olarak, sunduğumuz çözümlerin (Microsoft, Linux, Donanım, Ticari Paket Program vb.) ilk alımından itibaren sistem kuruluşunu ve güncellenmesi sürecinin üslenmektedir. Bu süreç içerisinde kullanıcıların ihtiyacı olan eğitimleri yerinde gerçek veriler ile uyguladığı eğitim hizmetleridir. devamı...Kuruluş Hizmeti Ant Bilgisayar, kullanılan donanımım üzerinde çalışacak yazılımların, bu donanım için gerekli olan çevre birimlerin ve bu donanımın entegrasyonu için gerekli alt yapının hazırlanması işlerini kapsayan tüm süreci oluşturacak bileşenleri barındırmaktadır. devamı...Bakım AnlaşmalarıVeri Bakımı ve Kurtarma Hizmeti Ant Bilgisayar, veri kayıplarını ortadan kaldırmak, mevcut verilerin tutarlılığını kontrol etmek ve gerektiğinde veri düzeltme hizmeti olarak tanımlanan veri bakım hizmetini, müşteri ofisinde veya Ant ofisinde vermektedir. Devamı...Danışmanlık Hizmeti Hizmet sunduğumuz kuruluşlara bilişim sektöründeki gelişmelere paralel olarak bilgi aktarımı ve çözüm uygulamaları konusunda danışmalık hizmeti sunmaktayız. Devamı...

#Logo Go, Adsl Hizmetleri #Bilgisayar bakımı, Kurmsal Çözümler #Sunucu Kabinleri, Logo Kampanyalar #Muhasebe Programı ve Desteği #Sunucu Kabinleri, Web Danışmalığı


Benzer Firmalar