Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » SMD Sheet Metal Machinery Distribution GmbH

SMD Sheet Metal Machinery Distribution GmbH


August - Schanz - Straße 8 - 60433 Frankfurt am Main

Telefon1: +49/1726825119

Telefon2: +4969587007362

Fax: +4969587007361

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Tüm Dünya

SMD Sheet Metal Machinery Distribution, 2007 yillinda sektörde uzun seneler tecrübe ve öncülüğünü yapan, köklü geçmişe ve geniş tecrübeye sahip olan mühendisler tarafindan kurulmustur.

Hedefimiz ikinci el saç işleme tezgah satişinda kaliteye ve imalat analizine dayali, beklentileri tam anlamiyla karşilamak, ihtiyaçlara eksiksiz cevap ve üst düzey müşteri hizmeti vermektir.

Şirketimiz kurumsallaşma çalişmalari sonucu güçlü bir alt yapi hazirlayip, profesyonel, titiz ve dinamik bir ekip oluşturmuştur.

Makine kategorileri:
CNC Lazer
CNC Waterjet (Sujeti)
CNC Panç
CNC Panç Lazer Kombine
CNC Bükme ve Abkant
CNC Taşlama
Elimizde olan tezgahlar sürekli olarak değişmekte olduğu için; ihtiyaciniz olan tezgah elimizde olmasa bile, piyasadan arastirip sizin için uygununu bulabiliriz.

Bunun yaninda sizin ikinci el saç işleme tezgahlarinizida uygun fiyatlara alabiliriz, yada sizin adiniza pazarlayabiliriz.

Sizinle ile çalişmaktan memnuniyet duyariz. Bizim ile irtibata geçmeniz yeter!


Ürün ve Hizmetler

SMD Sheet Metal Machinery Distribution GmbH olarak ikinci el saç işleme tezgahlarinda satiş, kurulum, devreye alma ve makine eğitimi ile sektöre hizmet etmekteyiz. Ikinci el saç işleme tezgahlari arasinda geniş özellikleri ve yüksek performansa sahip, bu sektörde demirbaş haline gelmiş Bystronic Trumpf Prima Industrie gibi sirketlerin tezgahlarini bulundurmaktayiz.Her açidan size en iyi hizmeti ve uygun

#ikinci el, 2.el makina #Trumpf, Bystronic #Prima Industrie #Abkantpressen #kullanilmis makina


Benzer Firmalar