Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ADANA Muhtelif hizmetler » Öner Atılım Tem.Teks.Yemek.İnş.Ltd.Şti.

Öner Atılım Tem.Teks.Yemek.İnş.Ltd.Şti.


ulucami mah. ulus işh. k:1 d:20 seyhan

Telefon1: 322.3512285

Telefon2: 322.3636228

Fax: 322.3512285

Web: www.oneratilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:38
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezi Adana’da bulunan ÖNER ATILIM TEMİZLİK,TEKSTİL YEMEK.İNŞ.SAN.TİC.TAAH.PAZ.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ.; Temizlik hizmeti ve ürünleri ile Tekstil ürünleri üzerine hizmet veren bir kuruluştur.

TEKSTİL :2003 Yılından bugüne iş elbiseleri üretim ve pazarlamasını yapmaktadır. Sizlerin isteği doğrultusunda kumaşlar, modeller, baskılar ve nakışlar kullanılmaktadır.
Ayrıca promosyon önlükler, tişörtler, şapkalar ve tekstil bağlantısı diğer malzemeler çok uygun fiyata yapılmaktadır.
TEMİZLİK : 2004 yılında temizlik sektörüne de girmiş bulunan firmamız, 2004 yılından bugüne çevre sağlığı ve dezenfekte alanında da hizmet vermekteyiz.
Ülkemizde önemi her sene artan temizlik hizmeti ve tekstil sektöründe büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Bu rekabette “ Kaliteli, Güvenli ve Yasalara Uygun” çalışan işletmeler yakaladıkları başarıyı devam ettirebilir ve geliştirebilirler.
Bu bağlamda, firmamız 2003 yılından bugüne kadar önemli hizmetler vermiş ve güvenirliliğini ispatlamış, güçlü bir firma konumuna yükselmiştir.
Bizi tercih eden kişiler, kurumlar, kuruluşlar ve personellerimiz açısından güvenilirliliğimizi devam ettirmek firmamız için ön koşuldur.
ÖNER ATILIM TEMİZLİK,TEKSTİL YEMEK.İNŞ.SAN.TİC. TAAH.PAZ.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ.;olarak, ISO 9001,14001,18001 ve TSE belgeleriyle standartlara uygun bir şekilde hizmet vermekteyiz. Uzman Kadromuz, teknolojik ekipmanlarımızla müşterilerimizin hizmetine hazırız


Ürün ve Hizmetler

temizlik, inşaat sonrası temizlik, okul temizliği, işyeri büro temizliği, hastane temizliği, daire temizliği, halı yıkama, dersane temizliği, insaat, işçi elbiseleri imalatı, iş elbiseleri, tulum, önlük, takım, imalat, temizlik malzemeleri, temizlik ürünleri, kimyasal temizlik maddeleri, apartman temizliği, temizlik aparatları, merdiven ve yangın sonrası temizlik, su basması temizliği, ince ve kaba temizlik, periyodik temizlik, endüstriyel temizlik, fabrika temizliği, sert ve yumuşak zemin cilalama, cila, tekstil firması, temizlik firması, eleman temini, işçi müteahhitliği

#temizlik, inşaat #iş elbiseleri, tekstil #okul temizliği #inşaat sonrası temizlik #bina temizliği


Benzer Firmalar