U.P Organizasyon


Altayçeşme Mah. Geyve Sok. Yaşam Kent Sitesi Yeşim Blok D.2 Maltepe-İstanbul

Telefon1: 02164424613

Telefon2:

Fax: 0216 442 46 16

Web: www.up-org.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hayal etmek, düş kurmak… Bir maceranın başarılmasında en önemli anahtar hayal ve düşlerimizdir. Önce Hayal edip düş kurun sonra birlikte başaralım. Ne dersiniz?

Müzik sektörünün temelinden yetişerek kurulan ekibimiz haklı olarak özel gecelerinizin en iyi şekilde geçmesini sağlayarak bizlere geri dönüşlerinizi ve takdirlerinizi toplamaya devam etmektedir. Uzmanlaştığımız hizmetlerimiz; Kurumsal ve Bireysel Organizasyonlar, Kongre ve Bayi Toplantılarının Gala Geceleri, Konser ve Sanat etkinlikleri, Dans Gösterileri, Festival, Düğün Davet Organizasyonları, Müzik Organizasyonları, Takım Oyunu Becerileri, Profesyonel Ses ve Işık Sistemleri… U.P Organizasyon bünyesinde bulunan Yerli ve Yabancı Profesyonel Müzik Gruplarımızdan oluşan; Grup Şahmaran, Grup Cuban-İst, Grup Main Project, Grup Esperos, Grup Yol, Grup Pandora, Grup Karnaval, Grup Vokaliz, Grup Buselik, Furkan Biçer & Ekibi ile önemli gecelerinizi unutulmaz kılmaktayız.
Hizmetlerimiz arasında ayrıca;
Konsept Çalışmaları, Özel Projeler, Dünya ve Halk Dansları, Workshop çalışmaları da bulunmaktadır.

En iyi referansın siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti olduğunun bilinciyle, ilk andan beri amatör ruhumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden bir sonraki senelere...


Ürün ve Hizmetler

… U.P Organizasyon bünyesinde bulunan Yerli ve Yabancı Profesyonel Müzik Gruplarımızdan oluşan; Grup Şahmaran, Grup Cuban-İst, Grup Main Project, Grup Esperos, Grup Yol, Grup Pandora, Grup Karnaval, Grup Agapia, Grup Vokaliz, Grup Buselik, Furkan Biçer & Ekibi ile önemli gecelerinizi unutulmaz kılmaktayız.
Hizmetlerimiz arasında ayrıca;
Konsept Çalışmaları, Özel Projeler, Dünya ve Halk Dansları, Workshop çalışmaları da bulunmaktadır.

#Kurumsal ve Bireysel Organizasyonlar #Kongre, Bayi Toplantıları #Konserler , Festivaller #Ses, ışık sistemleri #Dünya Dansları


Benzer Firmalar