DASEL OTOMOTİV


erguvan cadde no:5 nilüfer organize sanayi bölgesi

Telefon1: 411 18 35

Telefon2:

Fax: 411 18 32

Web: www.daselotomotiv.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:62 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ortadoğu, balkanlar, eu

Şirketimiz 1994 yılında Türkiye`nin 4. büyük kenti olan ve en önemli otomotiv şehri Bursa`da kurulmuştur.Firmamızın faaliyet kapsamı komple debriyaj imalatı ile talaşlı imalattır. Ana faaliyet dalımız olan debriyaj imalatında 160-240 mm çaplar arasında imalat yapılmaktadır. Türkiye`de İngiliz lisansı ile HAMMER-SCHMIED markası ile satılan debriyajımız Tofaş - Fiat, Renault, Lada, Skoda, Dacia, Peugeot, Ford, Moskovich, Tavria, Kia, BMC, Gazel, Nisaan , Peykan, Seat, Citroen vs. araçları için OEM olarak üretilmektedir. Toplam kalite yönetimini ve sürekli gelişimi hedefleyen firmamız kaliteli ve uygun fiyatla üretimi amaçlamaktadır.
Mamüllerimiz koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan yönetim anlayışımız çerçevesinde kısa zamanda iç ve dış pazarda söz sahibi ve aranılan bir marka haline gelmiştir. %100 yerli üretimimiz olan debriyajlarımız teknolojinin son imkanları ile üretilmekte ve kontrol edilmektedir.
Sürekli artan üretimi ile Dasel Otomotiv 2007 yılında kapasitesini 350.000 debriyajın üzerine çıkarmıştır. Ayrıca İngiltere`nin en önde gelen debriyaj üreticisine CKD parça ihraç etmektedir. 2002 yılında yeni fabrika inşaatını bitiren Dasel Otomotiv 4500 m² kapalı alanda dünya standartlarıyla çağımıza uygun yüksek teknolojide üretim yapmaktadır. Pazar ihtiyaçlarını ve müşteri memnuniyetini esas alan şirketimiz fiyat, kalite ve teknik servis üstünlüğü ile aranılan debriyaj markası haline gelmiştir. Ayrıca son teknolojiye sahip CNC torna ve freze tezgahları ile Türkiye`nin önde gelen firmaları için talaşlı imalat yapmaktadır.
Toplam kaliteyi hedefleyen Dasel Otomotiv 1998 yılında ISO-9002 kalite belgesiyle kalitesini tescillemiştir.


Ürün ve Hizmetler

Yüksek kaliteli ürünleri, uygun koşullarda üreterek Türk sanayisi’nin ulusal rekabet gücüne katkıda bulunmak, ana ilkelerimizdendir. Şirketimiz bu doğrultuda “HAMMER & SCHMIED” marka debriyajların üretimini ve distribüsyonunu üstlenerek büyük bir adım atmış bulunmaktadır. Mamüllerimiz, Alman “SCHMIED” lisansı ile üretilmekte olup Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da yüksek miktarlarda satılmaktadır. 2004 yılında büyük bir yatırımla teknolojik altyapısını ve makine parkını komple yenileyen firmamız yüksek kalitesi ve uygun fiyatları ile ve en önemlisi sizlerin göstermiş olduğu teveccühleriniz ile kısa sürede aranılan marka haline gelmiştir

#debriyaj # # # #


Benzer Firmalar