Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » Akis Epoksi ve Poliüretan Zemin Kaplamaları

Akis Epoksi ve Poliüretan Zemin Kaplamaları


Orta Mahallesi. Dolayoba Caddesi. Reşitbey Apt. No:2/7 Pendik/İSTANBUL

Telefon1: +90 216 598 26 26 - 27

Telefon2:

Fax: +90 216 598 26 28

Web: www.akisyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Epoksi ve Poliüretan Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri, tüm endüstriyel döşemelerde, ilaç fabrikaları, kimyasal fabrikalar, hastahaneler, elektrik fabrikaları, makine fabrikaları, gıda üretim tesisleri, kimyasal fabrikalar, tekstil fabrikaları, giyim atölyeleri, plastik üretim tesisleri, sergi salonlarında, otomotiv sektörü ve tüm depolarda farklı renk tercihleri ile kullanılabilmektedir.

Epoksi ve Poliüretan Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri, temizlenmesi kolay ve toz tutmayan bir zemin kaplamasıdır. Kolay temizlenir orta oranda mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanımı vardır. Epoksi ve Poliüretan Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri, yeni beton zeminlerde veya aşınmış, çukurlaşmış, zedelenmiş beton zemin yüzeylerini parlak, yoğun ve pürüzsüz bir hale getiren bir zemin kaplama türüdür. Kimyasal nitelikli bu kaplama ile zeminler hızlı, dayanıklı bir şekilde oluşturulabilir. Zemin kaplaması yapıldıktan yaklaşık bir gün sonra üzerinde yürüme için hazır hale gelir. Tam mekanik ve kimyasal dayanım için 7 gün beklenerek ağır yüke maruz bırakılmamalıdır.


Ürün ve Hizmetler

epoksi, epoksi zemin, epoksi zemin kaplama, poliüretan, poliüretan zemin, poliüretan zemin kaplama, Epoksi Self Leveling Kaplama, Epoksi Multi Layer Kaplama, Epoksi Coating Kaplama, Epoksi Mortar Kaplama, Epoksi Laminasyonlu Kaplama, Epoksi Anti-Statik Kaplama Poliüretan Self Levelling Kaplama, Poliüretan Multi Layer Kaplama, Poliüretan Coating Kaplama

#epoksi #poliüretan #epoksi zemin kaplamaları #poliüretan zemin kaplamaları #epoxy


Benzer Firmalar