stor per ev ve ofis perde sistemleri


ıhlamurkuyu mh.nato yolu cd.kaya sk.n:11/c ümr

Telefon1: 0216 466 85 26

Telefon2:

Fax: 0216 466 85 27

Web: www.storper.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Stor per ev ve ofis perde sistemleri , uzun yıllardan bu yana başta stor ,dikey ve jaluzi perde olmak üzere perde sistemlerinin üretim ve doğrudan satışını yapar. Özel işçilikle yaptığımız işin kalitesini üst düzeyde tutmaktayız. Amacımız ve ilkelerimiz, her mekana uygun ruhunuzu ve tarzınızı yansıtan perde dekorasyon ve tasarım seçeneklerini sunmak klasik, modern ve spor tarzlardaki; renk, kumaş, tül ve her türlü perdeyi alternatifleriyle sürekli yenileyerek güncelliğini devam ettirmek, en iyi dikim ve montajı yapmaktır. Kaliteli ve Ekonomik fiyatı ilke edeinen firmamız sizlere hizmet etmekten mutluluk duymaktadır..


Ürün ve Hizmetler


stor perde
polyester kumaş stor perde 20 tl desenli kumaş stor perde 22 tl
Stor perde, jaluzi perde, ahşap perdeler, storlu perde, projeksiyon perdesi, sahne perdesi, kış bahçesi , dikey perdeler, kumaş stor mekanik perde modellerinin üretimi yapılmaktadır Firmamız ücretsiz keşif, ölçü ve projelendirme hizmeti vermektedir. Ekibimiz, ölçü alınacak mekana istenilen perde örnekleri , çeşitleri ve numuneleri ile birlikte gelmektedir. Ürünlerimiz geniş renk seçenekleri ile kullanmak istediginiz yere uyacak şekilde istenen boyutlarda göre hazırlanmaktadır.
Uygulamasını yaptığımız her ürün garanti kapsamında olup satış sonrası destek ve bakım ekibimizle ve perde ile ilgili akıllarda oluşabilecek tüm sorulara kaliteden ödün vermeden cevap vermekteyiz

#perde #dekarasyon #jaluzi perde #tül perde #dikey perde


Benzer Firmalar