http://tr.jobbibel.com


D-Zwenkau, CH-Lommis,

Telefon1: Ro-Cluj Napoca

Telefon2: 034203 - 432 625

Fax: *****

Web: tr.jobbibel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANCOSO Grubu, Almanya’da, Ancoso Development Limited şirketinden oluşan, Ancoso İş Teknolojileri Anonim şirketi nin İsviçre ve Ancoso S.R.L. Romanya’nın bir kuruluşudur. Bizler dünya çapında faaliyet gösteren ve en yüksek yazılım program gelişim hizmetleri veren bir işletme olarak tanınıyoruz. Bay ve bayan personelimizle, karşı tarafın yeni fikirlerine açık olarak,yeni teknolojileri takip ediyor ve tümüyle iş akışımızla bütünleştiriyoruz. ANCOSO Grubu olarak, stratejilerimizin ana noktası tamamı çok yönlü bay ve bayan çalışanlarımızla iş işleyişimizin global bir bakış açısı, alan tecrübesinin ve kullanımının beraber işlemesidir. Şuan Ekibimizdeki insanlar İşletmemiz için en iyi çözümlemeci bakış açısına sahip ve İşletme başarısını motive eden isteklere sahipler. Uzmanlardan oluşan ekibimiz kısa yollarla net sorumlulukların herbir basamağıyla etkinler.
Gelişimimiz için ekibimizin güç kazanmasını istiyoruz. Ekibimiz küçük gruplarla modern kullanım kolaylığı olan Open Source Technologien temelinde Lotus Notes und IBM WebSphere alanında gelişim sağlıyor. Ekip dayanışmasıyla yol almış derin hiyerarşisi olan İş atmosferimiz size yaratıcı çalışma olanağı sunuyor. Firmalar grubumuzun işleyiş gücü,bireyin kendisini doğudan, firmanın ana gelirine katılma olanağı sunuyor.


Ürün ve Hizmetler

İş Görüşmesine Hazırlık Elinizde gelecekte potansiyel işvereniniz olabilecek bir şirketin yazılı daveti var! Bir ön görüşme sizin işverene yazılı sözleşmeyle belirli bir süre bağlı olmadan önce işvereni daha iyi tanıma fırsatıdır. İnsan Kaynakları çalışanı elbette sizi özel hayatınız konusunda çapraz sorguya almak istememektedir, genellikle sadece yeni görevinizle başa çıkıp çıkamayacağınızı ve ekiple uyumlu olup olmayacağınızı öğrenmek ister. Kritik durumlar önceden tahmin edilebilir ve önceden benzer yanıtlar hazır olabilir. Evde bu önemli görüşmenin provasını yapın. Görüşmeyi rolleri bir arkadaşınızla paylaşarak gerçekleştirebilirsiniz. Kendi kariyerinizi duraksamadan ve düzenli bir şekilde anlatabiliyor olmanız gerekecektir, sadece yaşamınızda ki olayları değil. Personel Uzmanı tarafından sorulabilecek soruları düşünün ve hoş olmayan ve eleştiri içerebilecek olanlarına da cevaplar hazırlayın. Devamı için web sitemize bakabilirsiniz http://tr.jobbibel.com/ebooks Buradan size özel e- kitabı indirebilirsiniz. Biz başarılı bir iş başvuru sürecinde yanınızdayız ! Sadece indirin ve öğrenin.

# # # # #


Benzer Firmalar