Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » GPD Banyo & Mutfak Armatürleri

GPD Banyo & Mutfak Armatürleri


Ali Çebi Caddesi Keleşoğlu Plaza Kat:1 No:37 Beylikdüzü

Telefon1: 02128790030

Telefon2:

Fax: 02128790035

Web: www.gpd.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 1978
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


ŞİRKET PROFİLİ

1978 yılında GÜL PRES DÖKÜM SANAYİ A.Ş. adıyla kurulmuş olan firmamız pirinç hammaddeden pres baskı ve döküm olarak, çeşitli su ve gaz valfleri, radyatör valf ve rakorları, banyo ve mutfak armatür ve muslukları üretiminde Türkiye pazarında önemli ve köklü bir yere sahiptir.

İstanbul Beylikdüzü`nde 3.000 m² toprak üzerinde kurulu, toplam kapalı alanı 7.500 m² olana kendi binasında faaliyet gösteren firmamızın ayrıca Karaköy`de de satış - irtibat bürosu bulunmaktadır. Ayrıca bünyemizde otomat malzemeler üretimi yapmakta olan POLATLAR OTOMAT SAN. A.Ş. firması bulunmaktadır.

Daima sağlam adımlarla ileriyi hedefleyen firmamızda tüm üretim ve yönetim kadroları tam bir ekip halinde çalışmakta ve her geçen gün teknoloji yatırımını, üretim kapasitesini ve kalite performansını geliştirerek çağımızla paralel olarak değişen müşteri talepleri doğrultusunda, yeni dizaynlar tasarlayarak ürün çeşitlerini genişletmektedir. TÜV Onaylı ISO-9001 2000 Kalite belgesine sahip olan firmamız, bu Kalite Güvence Sistemi`nin şartları doğrultusunda üretimini sürdürmektedir.

Tüm ekibimiz için öncelikli hedefler,


Ürün ve Hizmetler

Aç&Kapa Armatürleri, Fotoselli Ürünler, Termostatlı bataryalar, Salmastralı Armatürler, Duş Setleri, Banyo Aksesuarları, Küresel Su ve Gaz Vanaları, Tesisat Vanaları, Radyatör Vana ve Rakorları, Isı Grubu Ürünleri, Yerden Isıtma Kollektörleri, Tesisat Destekleyici Ürünler, Fiting Ürünler.

# # # # #


Benzer Firmalar