ARKA UPS GÜÇ KAYNAĞI


Fahrettin Altay Caddesi Ergün Sokak No: 24/ A Aydınlık Subayevleri

Telefon1: 0312 347 24 55

Telefon2:

Fax: 0312 347 24 55

Web: www.arkaups.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güç elektroniği konusunda hizmet vermek üzere kurulan ARKA UPS LTD.ŞTİ. günümüzde Türkiye ulusal pazarında yerli üretim yapan firmalar arasında yer almakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Kurumsal ve endüstriyel alandaki tüm güç problemlerine mükemmel çözümler sağlayan firmamız KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI (UPS) satış-bakım ve onarım konularında, bütün kamu kurumlarına ve özel sektörlere uzman kadrosu ile hizmet etmektedir.

Tam donanımlı ve eğitimli teknik ekibimiz, her marka ve güçte KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI (UPS)INVERT REDRESÖR ve REGÜLATÖR`ün satış ve teknik desteğini bakım ve onarım dışında siz değerli müşterilerimize danışmanlık, ihtiyaç tespiti,devreye alma koruyucu bakım işlemlerini de garantili bir şekilde üslenmektedir.

ARKA GÜÇ KAYNAKLARI LTD.ŞTİ. servis hızının önemini bilerek Türkiye çapında 7 bölgede deneyimli personeli ile hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

online kesintisiz güç kaynağı, invertör, redresörler, regulatör, güvenli kesintisiz enerji, kva, akü, akümülatör, servis, tamir, bakım

#kesintisiz güç kaynağı #kuru akü #invertör #jeneratör #regülatör


Benzer Firmalar