BELABSİS MÜHENDİSLİK


O.S.B AYKOSAN SAN.SİT. ÇARŞI BLOK NO:427 K.ÇEKMECE

Telefon1: 212 549 95 76

Telefon2:

Fax: 212 671 72 13

Web: www.belabsis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BELABSİS MÜHENDİSLİK elektronik ar&ge ve yazılım hizmetleri sunmaktadır. Bu amaçla ar&ge yatırımlarına önem vererek kalitesini ve teknolojisini en üst seviyede tutmayı başarmaktadır. % 100 firma bünyesinde geliştirilen ürünlerimizin çeşitliliğini her geçen gün arttırmaktayız.

Müşteri memnuniyeti 1.hedefimizdir. Bu amaçla malzeme tedariğinde Türkiye`nin büyük firmaları ile çalışıyor ve daima kaliteyi hedefliyoruz. Ürünlerimizde ilk 1 yılı şartsız olmakla birlikte 2 yıl garantileri mevcuttur.

Sürekli gelişim ve değişimi ilke edinen BELABSİS bünyesindeki AR&GE çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. İhtiyaçlara cevap verebilecek çözümlerin odağı haline gelmek hedefimizdir. Bu amaçla temelleri oluşturulmuş kısa , orta ve uzun vadeli planlamalarımızı büyük bir kararlılıkla devam ettirmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


BELABSİS 120x13x3 KAYAN YAZI
BELABSİS KAYAN YAZILARINDA KAMPANYA !!! [ 5 AL 4 ÖDE] Ayrıntılı bilgi için >>>> www.belabsis.com UYGUN FİYATA KALİTELİ KAYAN YAZILAR >>> www.belabsis.com 30000 Karakterlik hafızaya sahip ürünlerimizle , bir tabela boyutuna bağımsız kalmaksızın firmanızın veya ürünlerinizin dikkat çekici animasyonlarla müşteriyle buluşmasını sağlayabilirsiniz. Kayan yazılarımızla firma ve ürün tanıtımlarınızı dilediğiniz,uzunlukta ve birbirinden farklı bir çok animasyon ile yapabilir, klasik tabela
BELABSİS 80x13x3 CM KAYAN YAZI
>>> İSTER TEK SATIR PANO İSTER ÇİFT SATIR PANO OLARAK KULLANIN
BELABSİS ELEKTRONİK OTOBÜS PANOSU
Belabsis otobüs panosu ; - Gidiş-Dönüş seferlerini gösterir. - Logo gösterim desteği mevcuttur. - Tek / Çift Satır mesaj gösterme özelliği vardır. - Hafızasında 1920 sefer tutabilen şık bir tasarımdır. Bütün ürünlerimizin tasarım , yazılım ve imalatı firmamıza aittir. Tüm cihazlarımız: 1 yıl kullanıcı hataları dahil , 2 yıl garantilidir. >> Boyutlar : 40 CM x 13 CM x 3 CM >> Desteklenen Haberleşme Protokolleri : RS-232 >> Hafıza : 30000 Karakter >> T
-KAYAN YAZILAR
-ELEKTRONİK OTOBÜS PANOLARI
-ELEKTRONİK CAMİİ SAATLERİ
-SAAT - DERECE PANOLARI
-GSM DESTEKLİ BİLGİ PANOLARI
-ELEKTRONİK ARGE DESTEK HİZMETLERİMİZ
-YAZILIM PROJELERİ

#kayan yazı #otobüs pano #saat derece #arge hizmetleri #yazılım


Benzer Firmalar