SİBER TELEKOM


YENİ MAH TURGUT REİS SOK NO:4/A

Telefon1: 216 4837878

Telefon2: 530 4185566

Fax: 216 3906193

Web: sibertelekom.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Siber Telekom `un faaliyetlerine Toplam Kalite Yönetimi yön verir. Müşterilere toplam çözümler sunmak ve 100% müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla, pazarlamadan satış ve satış sonrası servise kadar her aşama için mükemmellik ölçütlerinin belirlenmesi ve tüm çalışanlar tarafından titizlikle uygulanması, bu felsefenin önemli bir boyutudur.

Siber Telekom; Müşterilerinin çeşitlilik ve artış gösteren ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek amacıyla, bilişim teknolojilerindeki gelişmeleri takip ederek altyapısını sürekli geliştirir ve sürekliliği sağlar.

Siber Telekom; tüm ürün ve hizmetlerinde, projelendirme aşamalarında kullanıcıya sunulmasına kadar, toplam kalite standartları doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve sistemin işlevselliğini hedef almayı, kendisini sürekli geliştirerek her zaman daha iyisini sunmayı kendisine MİSYON edinmiştir.

Teknolojinin hayata kattığı değeri müşterilerimize sunabilmek. Çağdaş İletişim çözümleriyle, hayatı kolaylaştırmak, zenginleştirmek ve fark yaratabilmek.



Ürün ve Hizmetler


VR - 8 Kanal Usb Bağlantılı Ses Kayıt
Çok amaçlı kullanım için tasarlanmış, bilgisayara bağlı olarak çalışan, estetik görünümlü ses kayıt cihazlarıdır. Yapılan kayıtlar bilgisayarın sabit diskinde saklanır. Tüm özelliklerine yerel ağ ve internet üzerinden de erişilebilir. İstenilen sayıda kayıt cihazı ve kullanıcının olduğu uygulamalara cevap verebilir. Telefon hatlarının yanısıra çeşitli sinyal kaynaklarından da kayıt yapılabilir. Kayıt cihazları, finansal kurumlarda, çağrı merkezlerinde, güvenlik merkezlerinde, polis
Siemens Gigaset SL-370
Eco Dect teknolojisi ile %80’e varan enerji tasarrufu! * Bluetooth (10m kapsama alanı) * SMS (4 farklı kullanıcı için 4 posta kutusu) * 6 satır 65K renkli grafik ekran * Eller serbest (Handsfree) * Arayan kişinin resmini gösterme (CLIP) * Arayan numarayı gösterme * Yeni arama ve mesaj geldiğinde ışıklı uyarı * 250 isim, numara ve email hafıza telefon defteri * Telefon defteri transferi ve kopyalama * Son aranan 10 numara hafızası * Baby phone, Walkie Talkie *
Alcatel 4039 Yeni Jenerasyon Akıllı Setler
Genel Özellikler • 4 gri seviyeli ayarlanabilir grafik ekran • 100 x 160 pixel • 78 X 51 mm • 10 soft tuş • Klavye ile isimle arama ve mesaj gönderme • 4 yönlü tuş • Kulaklık soketi • Hands Free • Mute tuşu • Redial tuşu • Posta kutusuna direk erişim tuşu • 40 programlanabilir tuş Size Özel Diğer; Alcatel Ürünlerimiz İçin Lütfen Arayın
Karel GLS-300 Kulaklık
Genel Özellikler Telefon makinaları ile uyumlu çalışabilme Esnek mikrofon Ergonomik tasarım
GT101 GSM Terminali
Genel Özellikler v Şirket çalışanlarının, santral’e bağlı telefonlarından yapacakları GSM aramalarında, büyük indirimler sağlanabilmektedir v Şubeli işletmelerde ya da şehirlerarası telefon trafiği yoğun olan işletmelerde, sabit hatlardan yapılan şehirlerarası görüşmeler yerine, GSM-GSM görüşmeleri sayesinde, % 80’i aşan indirimlerden faydalanılabilmektedir v Ofis dışında bulunan şirket çalışanları, GSM telefonlarından firmalarını arayarak yapacakları telefon g
Bu servis; gecikme, BER vs. gibi farklı anahtar parametrelerini ölçerek eğer zayıflıklar varsa şebekeleşme altyapısını gözden geçirmeyi ve geliştirme için verilen önerileri kapsar. Ayrıca, aşağıdaki VOIP ortamlar için yıllık hesap denetimi servisi sağlar:

Alcatel A4400 systems
Alcatel OmniPCX Office
Alcatel OmniPCX Enterprise
Cisco ortamı
Siemens Enterprise
IP telefonlar
VoIP Gateways (her çeşit)
Söz edilen hesap denetimi servisini takiben, servisimiz aynı zamanda, bu VOIP altyapı sistemlerini kurmayı ya da onları, müşterinin var olan çevresine Entegre etmeyi kapsar.

Satış Destek: Müşterinin işle ilgili ihtiyaçlarını ve iş akışını anlamak, sonra doğru ürünü seçmek.

Proje Yönetimi: Şirket ve müşteri arasında bir ara yüz görevi görür.

İrtibat Bürosu -CTI-IVR: Şirkete erişilmesi için ve direkt, hızlı ve verimli içerik sağlayarak müşteri ilişkilerini geliştirme için, en iyi verimliliği sağlamayı hedefler,

Birleştirilmiş Mesajlar: Müşteri tarafından ulaşılmak için farklı yollar sağlamak (vM, e-mail, fax)

Rapora dökme: Tutar, süre, kullanıcı numarası, hedef numarası bakımından konu ile ilgili bütün çağrı raporlarını müşteriye sağlamak.

Güvenlik: Ses haberleşme sistemlerine izin verilmemiş girişi engeller.

Şebekeleşme: Bu servis, tutarları azaltmak ve uzak ofisler arasındaki bütünleşmeyi sağlamak için, çok yerleşimli şirketlerin ses şebeke dizaynı içerir.

Hata yönetimi: VCS` nin aktif hata görüntülemesi için altyapı sistemi tasarlama.

Otel/Hastane: Oteller ve hastaneler için değişik VCS uygulamalarının tasarımı; PBX üzerinden alarm görüntüleme, otel/hastane yazılımının birleştirilmesi, oda durumunun görüntülemesi, kontrollü/kontrol dışı

DECT: Telefon Santrali Merkezli kablosuz telefon sistemi tasarımı.

Video konferansı: ISDN ve ISP üzerinden video haberleşmesi çözümü tasarlama.

Birleştirme: Şebeke ve ses haberleşmesi arasındaki tümleşici tasarlama.

Fazlalık: Güç, Data, sistem ve data hatları tasarlama.

Planlama:
Planlama; müşteri bilgi toplantısını, keşif- yer inceleme aktivitelerini, proje yönetimini ve altyapı hazırlık kontrolünü içerir.

Uygulama; Uygulama servisleri şunları içerir: Tek ya da çok sayıda yerleşimli Ses/Data Haberleşme Sistemlerinin, konvansiyonel PBX, ses postaları, Çağrı Merkezleri, Otel/Hastane uygulamaları, DECT, DISA, vs. gibi:

İncelemesi
Biçimlendirilmesi
Kablolanması
Test Edilmesi (Performans)
Belgelenmesi, Etiketlenmesi
Test ve Geliştirme:

Bu servis, müşterilerin Ses Haberleşme Sistemlerinin ikincil bileşenlerinin sağlığını kontrol etmek için özel prosedürler yürütmeyi kapsar:

Topraklama
Hat yeterliliği
UPS yeterliliği
Altyapı sistemi Kablolanması
ISDN Hat Performansı ve BER kontrolü
Erlang Testi
Uyuşabilirlik
Ses / IP Şebekeleme kabiliyeti.
Çalışma:
Müşteri Ses/Data Haberleşme Sistemlerinin Çalışır Tutulması; işleyen servis düzeyi anlaşmalarına, son teslim tarihi hazırlığı ve son teslim tarihi çözümüne, uzaktan yedek parça ted

#alcatel, karel #telefon, santral #ses iletişimi #ücretlendirme #ses kayıt


Benzer Firmalar