TELSAN&NET


4132/sok karabağlar izmir

Telefon1: 0232 253 74 52

Telefon2:

Fax: dahili

Web: www.telsannet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TELSAN&NET 2008 yılından itibaren faaliyet gösteren bir teknoloji yolunda emin adımlarla ilerlemeyi amaclayan firmasıdır.Kurucu kadrosu 1998li yıllardan itibaren Alcatel bayilerinde çeşitli departmanlarda,bir çok projede başarıyla görev almış ve tecrübelerini arttırmış uzman bir teknik ekipten oluşmaktadır.

TELSAN&NET Alcatel ürünleri konusunda büyük bir tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir.Bu nedenle müşterilerine kaliteli hizmet ve çözümler sunabilmek için Alcatel ürünlerinin satış ve servis hizmetlerini vermektedir.

TELSAN&NET bünyesinde oluşturduğu tamir kadrosuyla bayilere ve son kullanıcılar için tüm Alcatel ürünlerinin tamir hizmetlerini en hızlı şekilde yürütmektedir.

TELSAN&, proje kurulumlarını tüm Türkiye’de gerçekleştirebilecek ve satış sonrası destek hizmetlerini en iyi şekilde sağlayabilecek çok güçlü bir yapıya sahiptir.


Ürün ve Hizmetler


KAREL & MULTİTEK SANTRALLARI
KAREL SANTRALLARI SATIŞ VE MONTAJI
¦ Alcatel Santral Sistemleri Kurulumu ve Bakımı. ¦ CTI¦ Contact Center ve Call Center uygulamaları ¦ Mobil Ofis Uygulamaları¦ IVR¦ VolP ¦ WAN ¦ LAN ¦ Video Konferans ¦ Altyapı kablolama¦ Uzak Mesafe Telefon Hizmetleri ¦ Outsourcing ve Bakım Anlaşmaları

# # # # #


Benzer Firmalar