KULUHANA EMLAK


yalı boyu mahallesi kışla caddesi günlük sokak no:20

Telefon1: 242 844 37 43

Telefon2:

Fax: 242 844 14 32

Web: www.kuluhanaemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gayrimenkul alım-satımı , kiralanması, inşaatların projelendirilerek yapımı, dekorasyonu ve otel işletmeciliği ( www.villahotelkuluhana.com) gibi konularda hizmet vermek üzere 1990 yılında faaliyetlerine başlayan Kuluhana Emlak , kazandığı bilgi ve birikimlerini bugün web alanındaki deneyimleri ile birleştirerek hızla ilerlemeyi hedef seçmiştir.

Kuluhana Emlak özellikle Antalya’nın Kaş/Kalkan bölgesinde 1990 yılından günümüze uzmanlaşmış bir emlak firmasıdır. Şirket olarak bizim en önem verdiğimiz değer, dürüstlüktür. Hizmet anlayışı ve güvenilirliğinin bir sonucu olarak firmamız, yıllar içinde müşterilerinin saygınlığını kazanmış olmanın haklı onurunu taşımaktadır.

Kuluhana Emlak, müşteri memnuniyeti odaklı çalışır. Biz öncelikle müşterimizin nasıl bir yer aradığını anlamaya özen gösteririz ve ihtiyaçlarına cevap verecek çözümler önererek sonuca gitmeyi hedefleriz . Böylece müşterimiz değerli zamanını boşa harcamaz ve kendisini gereksiz yere yormaz. Bunu yaparken de müşterimizi en çok memnun edebilecek alternatifler üzerinde durmaya özen gösteririz. Bizim için müşterilerimizin bizlerden memnun ayrılması çok büyük önem taşır. Zaten müşterilerimizin önemli bir kısmı, daha önce verdiğimiz hizmetten duydukları memnuniyetin bir sonucu olarak bize tekrar gelenlerden oluşmaktadır.

Kuluhana Emlak olarak en son hizmetimiz, müşterilerimizin ve meslektaşlarımızın ücretsiz olarak ilan verebilmelerini sağlamak üzere www.kuluhanaemlak.com Sitesi İlan Portalı`nı kurmamızdır. Bu ilan portalının temel amacı, kullanıcılarımızın ve meslektaşlarımızın internet üzerinden aradıkları gayrimenkullere kolayca ulaşabilmeleri ve aynı kolaylıkla ilanlarını verebilmeleridir.
Biz mesleğimize hak ettiği saygınlığı kazandırmak istiyoruz ve mesleğini sorumlulukla yerine getiren, kaliteli hizmet veren, dürüst ve ilkeli meslektaşlarımızla birlikte çalışmayı arzu ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

KALKANDA VİLLA KİRALAMA, YATIRIMLIK ARSA, VİLLA TEMİNİ, ARAÇ KİRALAMA, TEKNE TURLARI, HAVA ALANI TRANSFERLERİ. SATILIK VİLLA, KİRALIK APART, GAYRİMENKUL, KALKAN

#kalkan emlak #kalkan tour #kalkan villa #kiralık villa #villa rent


Benzer Firmalar