Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » ADANA Isıtma soğutma ve havalandırma » Dur-Sar Isıtma Soğutma Klima Havalandırma Sistemleri

Dur-Sar Isıtma Soğutma Klima Havalandırma Sistemleri


Fevzipaşa Mah.48056 sok.No84 Seyhan ADANA

Telefon1: 322 428 98 24

Telefon2:

Fax: 322 428 48 19

Web: www.dursarklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

25 yıllık bir deneyim üzerine kurulmuş olan Dur-Sar Isıtma Soğutma Klima Havalandırma Sistemleri firmamız, 2003 yılında Durmuş SARIGÜL tarafından hizmete sunulmuştur. Kuruluşundan bu yana Klima ve Havalandırma sektöründe hizmet vermektedir.

Dur-Sar Isıtma Soğutma Klima Havalandırma Sistemleri firmamız; 25 yıldır Hava Kanalı imalat ve montajı, izolasyon, kaplama işleri ile iştikal etmiş olup, 2003 yılında şirketleşmeyle birlikte vizyon ve kalitesini daha da ilerletmiştir. Sektördeki mekanik tesisat sistemlerine rahatlıkla cevap verebilecek konumdadır.

Hedefimiz kaliteyi arttırmak, maliyeti düşürmektir. Firmamız; sürekli üretim biçimini ve tekniğini geliştirmeyi, ürün çeşitliliğini artırmayı ve bunu mümkün olan en tasarruflu maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedeflemektedir. Bütün departmanlarında istihdam edilen her kademedeki çalışanlarının, bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikası gereklerimizden bazılarıdır.

Kuruluşundan bu yana, üretime soktuğumuz her üründe, giriştiğimiz her yeni yatırımda, başlattığımız her yeni projede gerekli olan enerjiyi müşterilerimizden ve onların memnuniyetinden almaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Isıtma, Soğutma, İzalasyon, Sac Kaplama, Menfez, Hava Kanalı işleri

#Isıtma #Soğutma #Klima #Havalandırma #Menfez


Benzer Firmalar