Camkanatlar Cam Sanat Tasarım Uygulama


Hasanpaşa Mah. Mandıra Cad. Erdemler Sok No:31/B Kadıköy

Telefon1: 02164281883

Telefon2:

Fax: 02164281883

Web: www.camkanatlar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Resmi olarak 2006 yılında faaliyetine başlayan CAMKANATLAR, yeni kurulan ama profesyonel çalışmalarını sürdüren bir sanat atölyesidir. Kısa sürede mimari projelerde de yer almış ve çalışmalarını bu yönde de devam ettirmektedir.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Cam Ana Sanat Dalı Mezunu olan Cam Sanatçısı Handan ALDOĞAN ile CAMKANATLAR, yepyeni stratejisine, çizgisine ve bakış açısına sahip olmuş, sanatsal eserleri ile kendisini kısa sürede benimsetmiştir. Gerek sanatsal eserler, gerekse kişiye ve kurumlara has projelerde yer alan CAMKANATLAR dekoratif sanatsal objeler, füzyon aynalar, füzyon kapılar, füzyon seperatörler, füzyon panolar, füzyon vitraylar, kursunlu ve tiffany vitraylar, cam heykeller, füzyon lavabolar, füzyon masa ve sehpa camları, , daha dogrusu CAM`A dair ne varsa tasarlayıp üretmektedir.

Sanatsal eserlerin yanı sıra endüstriyel ürünlere de cevap oluşturan CAMKANATLAR, cam lavabolar, kumlama, boyama alanlarında, amatör bir ruh yapısı, olaylara yaklaşımı ve profesyonel çözümleri ile mekanlarınıza hayat vermeyi kendisine ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Dekoratif Füzyon Camları
Mekanınıza özel, size özel ve sizi yansıtacak Sanatsal Tasarımların yanı sıra, *Dekoratif objeler, *Füzyon aynalar, *Füzyon Kapılar, *Füzyon Seperatörler, *Füzyon Panolar, *Füzyon Vitraylar, *Füzyon Aydınlatmalar, *Mozaik, *Patte De Verre, *Rölyef, *Kurşunlu ve Tiffany Vitraylar, *Kumlama Vitraylar, *Boyama Vitraylar, *Cam heykeller, *Cam lavabolar, *Füzyon masa ve sehpa camları, *Kumlama Arayın desene, şekline ve tarzına birli
Cam Lavabo
m2 si 400 ila 450 ytlden başlayan özel tasarım cam lavabolar
Camkanatlar olarak profesyonel düşünebilen ve çalışan bir atölyeyiz. Sanatsal Tasarımların yanı sıra, *Dekoratif objeler, *Füzyon aynalar, *Füzyon Kapılar, *Füzyon Seperatörler, *Füzyon Panolar, *Füzyon Vitraylar, *Füzyon Aydınlatmalar, *Mozaik, *Patte De Verre, *Rölyef, *Kurşunlu ve Tiffany Vitraylar, *Kumlama Vitraylar, *Boyama Vitraylar, *Cam heykeller, *Cam lavabolar, *Füzyon masa ve sehpa camları, *KumlamaDaha doğrusu CAM’A dair ne varsa tasarlıyor ve üretiyoruz.

#füzyon cam #dekoratif cam #cam #kapı camı #promosyon


Benzer Firmalar