YÜTAŞ Yapı Malzemeleri A.Ş


Ortaklar Cad. Bahçeler Sok. No: 2/12 34394 Mecidiyeköy - İSTANBUL

Telefon1: 02122744720

Telefon2: 02122744721

Fax: 02122720874

Web: www.yutas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİZ KİMİZ

32 yıllık deneyimi, güçlü altyapısı ve yüksek ürün stoğu ile İstanbul Mecidiyeköy’de 3 ayrı Showroom, yurt çapında 30’un üzerinde yetkili satıcısı ile lüks yapı sektöründe dekoratör, mimar, proje ve nihai tüketicilere hizmet vermektedir.

YÜTAŞ; 20 yıldır dünyada konularında lider ve trend belirleyici olan üreticilere ait prestijli markaları ithal etmektedir.

Distribütörlüğünü yaptığımız firmalar:

İspanyol Porcelanosa Group içinde yer alan PORCELANOSA, uluslar arası seramik, granit seramik ve fayans pazarında belirleyici, farklı ve ilkleri üreten bir firmadır. Bu gruba ait GAMADECOR banyo dolapları, NOKEN vitrifiye ve dizayn armatürleri ve BUTECH profil detayları ve kimyasal ürünlerinin dağıtımını yapmaktadır.

Aynı zamanda İspanya’dan ZIRCONIO ve INALCO seramik-fayanslarının Türkiye ithalatçısı ve temsilcisidir.

Temsilciliğini yaptığı Amerikan KOHLER’in özel tasarım “imzalı” lavabo, klozet, küvet, spa ve duş sistemleri, armatür, aksesuar ve eviyeleri; Türkiye`de üst segmentte farklı tarzda ürün arayanların tercihidir.

Alman GROHE batarya, gömme rezervuar ve aksesuar ile VILLEROY & BOCH vitrifiye markalarının stoklu ana dağıtıcısı olan YÜTAŞ, İtalya`dan getirdiği SANNİNİ COTTO yer kaplamaları, VISMARA duş kabin sistemleri , BONOMİ klasik armatürlerini de yapı sektörüne sunmaktadır.

Dünyada örülmüş vinyl yer kaplamalarının öncü üreticisi olan İsveç BOLON firmasının Türkiye distribütörü ve ürün uygulayıcısı olan YÜTAŞ, Hollanda’dan D.DEBT firmasının kâğıt ve vinyl, Almanya’dan DESIMA firmasının tekstil duvar kâğıtlarını ithal etmektedir.

YÜTAŞ için; müşterilerin ihtiyaç ve zevklerini tam olarak tespit edip, bütçelerine ve taleplerine uygun en doğru ve sağlam ürünü, en kısa zamanda 35 kişilik tecrübeli, uzman personel kadrosu ve servisiyle stoktan hemen teslim etmek en önemli kuraldır. Projelendirme hizmeti, mimari hizmetler ve montaj desteği; YÜTAŞ teknik servisi ve uzman personeli tarafından talep edilmesi halinde verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

duvar kağıdı, duvar kagidi, yer döşeme, yer doseme, yer kaplama, duvar, damask kağıt, duvarkagidi satın al, duvar kagidi stoklu dagitici, Ithal duvar kagidi, duvarkağıdı, duvar kağıdı resimleri, güzel duvar kağıtları, duvar kağıt, ithal duvar kağıtları, ev duvar kağıtları, ilginç duvar kağıtları, ev duvar kağıdı, boyanabilir duvar kağıdı, bebek duvar kağıtları, bebek odası duvar kağıdı, dekor duvar kağıdı, duvar kağıdı istanbul, kaliteli duvar kağıtları, bebek duvar kağıdı, bebek odası duvar kağıtları, duvar kağıdı dekorasyon, vinil duvar kağıdı, duvar kağıdı modelleri, dekoratif duvar kağıtları, ev için duvar kağıtları, dekorasyon, wallpaper duvarkağıdı, ithal duvarkağıdı,

#Duvar Kağıdı #Mutfak #Seramik #yerkaplaması #grohe


Benzer Firmalar