~~ BEYAZ LAHANA ~~


Denizköşkler Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. 133/20 Avcılar

Telefon1: 212 591 11 53

Telefon2:

Fax: 212 355 84 32

Web: www.beyazlahana.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİTKİSEL TABLETLER.Basur, Zayıflama, Enerji, Prostat, Hipertansiyon, Lahana Tabletlerini online satan online satış sitesi.BİTKİSEL TABLETLER.Basur, Zayıflama, Enerji, Prostat, Hipertansiyon, Lahana Tabletlerini online satan online satış sitesi.SLİM LİFE bitkisel tablet; içeriğindeki tere tohumu ile tamamen doğal bir üründür. Tere, turpgiller ailesinden olup yaprakları geniş uzun bölmeli,uzun saplı ve geniş dişlidir.GEEMAX bitkisel enerji tablet: geemax ‘in etken maddesi olan Ginkgo biloba çok eski dönemlerden beri bir çok hastalığın tedavisinde kullanıldığı bilinen bir bitkidir.GEEMAX bitkisel enerji tablet: geemax ‘in etken maddesi olan Ginkgo biloba çok eski dönemlerden beri bir çok hastalığın tedavisinde kullanıldığı bilinen bir bitkidir.RENADEX Bitkisel hipertansiyon tablet : Renadex bitkisel tablet muhteviyatındaki melisa(oğul otu)’nın içerdiği citral ,citronal ,genariol ‘un bilinen sinir sistemini sakinleştirici etkisi ile ve bu etkinin vücutta oluşturduğu rahatlama ve gevşemeye bağlı olarak , hipertansiyon hastalarında tansiyonun düşmesine faydalı olabilen bitkisel içerikli bir gıda takviyesidir.CABBAGE LAHANA:Bugüne kadar ancak zahmetli pişirme yöntemleri ve katı rejimler yoluyla elde edilen sonuca, bu süper kapsüller sayesinde kolaylıkla ulaşacaksınız, Çünkü Lahana Çorbası Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir. Her bir kapsülde zayıflatıcı etkisi olan maddeler yüksek oranda konsantre edilmiş olarak bulunmaktadır. Bu maddeler vücutta anında aktif hale gelip doğal yolla etkisini gösterir; yağları çözer ve karın, bel, bacak ve kalçadaki fazla kiloların atılmasını sağlar. Vücuttaki yağ fazlası dışarı atılır. Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülü
Bugüne kadar ancak zahmetli pişirme yöntemleri ve katı rejimler yoluyla elde edilen sonuca, bu süper kapsüller sayesinde kolaylıkla ulaşacaksınız, çünkü Lahana Çorbası Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir. Her bir kapsülde zayıflatıcı etkisi olan maddeler yüksek oranda konsantre edilmiş olarak bulunmaktadır. Bu maddeler vücutta anında aktif hale gelip doğal yolla etkisini gösterir; yağları çözer ve karın, bel, bacak ve kalçadaki fazla
**CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülü** Bugüne kadar ancak zahmetli pişirme yöntemleri ve katı rejimler yoluyla elde edilen sonuca, bu süper kapsüller sayesinde kolaylıkla ulaşacaksınız, Çünkü Lahana Çorbası Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir. Her bir kapsülde zayıflatıcı etkisi olan maddeler yüksek oranda konsantre edilmiş olarak bulunmaktadır. Bu maddeler vücutta anında aktif hale gelip doğal yolla etkisini gösterir; yağları çözer ve karın, bel, bacak ve kalçadaki fazla kiloların atılmasını sağlar. Vücuttaki yağ fazlası dışarı atılır. Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır. Çok kısa bir süre içerisinde kilolarınızdan süratle kurtulacaksınız; üstelik kalıcı olarak yo-yo etkisi olmaksızın. Lahana Çorbası Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir; çünkü her kapsülde 3 tabak lahana çorbası konsantresi bulunmaktadır. Her yemekten 20 dakika önce bol su ile alınan kapsül midede açılarak alınan besinlerde bulunan yağların vücuda emilimini engellemekte; vücudun enerji ihtiyacı da mevcut depo yağlardan kullanılarak yağ yakılması sağlanmaktadır. Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır.

#lahana #zayıflama,kilo verme #basur, hemoroit #prostat #CabbagePow


Benzer Firmalar