Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Elektronik » Mirtest Endüstriyel Elektronik & Ultrasonics San. Tic. Ltd. Şti.

Mirtest Endüstriyel Elektronik & Ultrasonics San. Tic. Ltd. Şti.


Abdul Halik Renda Cad. Tuna Sok. NO:11 Pendik/İSTANBUL

Telefon1: 0216 390 88 56

Telefon2: 0216 483 36 76

Fax: 0126 390 88 13

Web: www.mirtestelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:6 | Memur:2 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA, France, China, Japan

Mirtest Endüstriyel Elektronik ve Mühendislik Hizmetleri 1999 yılında kurulmuş olup, endüstride kullanılan elektronik cihazlar, kartlar ve diğer sistemleri deneyimli personeli ve kullandığı teknolojik cihazlar ile onarım ve bakım konusunda hizmet veren firmadır. Firmalar elektronik kart ve cihazları arızalandığında yurt dışındaki üretici firmadan kartı veya cihazı değiştirmek suretiyle çözüm yoluna gitmektedirler. Bu durum maliyet ve zaman bakımından hem firma, hem de ülkemiz açısından bir kayıp haline dönüşür.

Mirtest, Türkiye`de bu alandaki maddi zarar ve zaman kayıplarını minimum seviyeye indirmeyi amaç edinmiştir. Mirtest her türlü elektronik kart ve cihazları onarma imkanına sahiptir. Ayrıca yerinde bakım-onarım servis hizmeti vererek siz müşterilerimize hızlı garantili ve ekonomik çözümler sunar.


Ürün ve Hizmetler


Ultrasonik Kaynak Sistemleri
- Manuel Ultrasonik Kaynak - Ultrasonik Kaynak Makinaları - Lazer Kaynak Makinaları - Vibrasyon Maynak Makinaları - Spin Kaynak Makinaları - Ultrasonik Temizleme Tankları - Hot Plate Kaynak - Ultrasonik Metal Kaynağı - Ultrasonik Kesim Makinaları
Elektronik kart ve cihaz onarımında hizmet verdiğimiz bazı alanlar : Tekstil, Dokuma ve İplik Makineleri Plastik Enjeksiyon Makineleri Medikal ve Tıbbî Cihaz Kartları CNC-NC, Torna ve Erezyon Makineleri Gemi Elektroniği ve Radar Sistemleri Otomotiv Sanayii ve Elektrikli Forkliftler Matbaa ve Ambalaj Makineleri GSM Baz İstasyonları Digital Yayın ve Uydu Sistemleri Metro ve Ulaşım Sistemleri Ultrasonik, Vibrasyon, Kaynak Makineleri Onarımını yaptığımız bazı elektronik kartlar : Power Supply Motor Sürücüler Dc-Av-Step-Servo İnvertör-Konvertör CPU Kartları Dijital ve Analog Kartlar Interface Kartları Encoder Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) PLC, Input-Output Kartları LCD Ekran ve Sistem Monitörleri Klima Kartları Ultrasonik Kaynak Makinesi Satışı;Ultrasonic Plastic WeldingVibration WeldingSpin WeldersLaser WeldersUltrasonic Cleaning Systems

#kart tamiratı #elektronik kart #ultrasonik teknik #ultrasonik kaynak #cihaz onarımı


Benzer Firmalar