Anasayfa » Oteller » Turizm » ÇANAKKALE Oteller » VİLLA BAĞCI BUTİK KONAKLAMA EVİ

VİLLA BAĞCI BUTİK KONAKLAMA EVİ


Kilitbahir-Eceabat-Çanakkale

Telefon1: 0 286 824 54 88

Telefon2: 0 535 927 49 48

Fax: 0 286 824 54 88

Web: www.villabagci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lütfen Web: www.villabagci.com sitesinden daha fazla bilgi alınız.

Villa Bağcı Apart ev Pansiyonu; Çanakkale nin Avrupa yakası Gelibolu Yarımadası Milli Park ve savaş alanları içinde, Çanakkale Eceabat Kilitbahir köyünde, Panoramik boğaz ve Çanakkale manzaralıdır.

Konforu ve rahatlığı sizlere beş yıldızlı oteli aratmayacak olan villamız; muhteşem panoramik boğaz manzarası, kuş sesleri ve köy sakinliği içinde sizleri şehir stresinden birkaç günde olsa uzaklaştıracak ve hoşça vakit geçirmenizi temin edecektir.

Gelibolu Yarımadası tarihi geçmişi yanında, Bodrum ve Antalya yı aratmayacak güzellikteki Ege nin çam ormanlarını, tabii ve özel plajlarını, maviliklerini de bünyesinde bulundurmaktadır. Sadece yarımadanın tarihinde görülmesi gereken yaklaşık 50 ad. Şehitlik, mezarlık, abide ve savaş siperleri bulunmakta olup, ziyaret için en az 2-3 güne ihtiyaç duyulmaktadır.

Ful eşyalı müstakil villa ev pansiyonumuzda; 3 oda da 6 ad ortopedik yatak, 2 banyo, salon, mutfak, 4 balkon, sıcak su, televizyon, kalorifer, şömine ve barbekü bulunmaktadır.

İstanbul dan Tekirdağ üzerinden 330 km (250 km.si duble), İzmir den Ayvalık üzerinden 310 km, Bursa dan 260 km, dir. İstanbul dan otobüs 5 saatte gelmektedir. Çanakkale ye feribotla 10 dakika, Eceabat a 5 km, Kilitbahir plajına 300 mt, Ege denizinin Kaba tepe orman ve tabii plajlarına 15 km dir.

Tel : 0 286 824 54 88 – 0 535 927 49 48
E.Posta :villabagci@hotmail.com
Web site: www.villabagci.com


Ürün ve Hizmetler


VİLLA BAĞCI BUTİK KONAKLAMA EVİ
Lütfen Web: www.villabagci.com sitesinden daha fazla bilgi alınız. Villa Bağcı Apart ev Pansiyonu; Çanakkale nin Avrupa yakası Gelibolu Yarımadası Milli Park ve savaş alanları içinde, Çanakkale Eceabat Kilitbahir köyünde, Panoramik boğaz ve Çanakkale manzaralıdır. Konforu ve rahatlığı sizlere beş yıldızlı oteli aratmayacak olan villamız; muhteşem panoramik boğaz manzarası, kuş sesleri ve köy sakinliği içinde sizleri şehir stresinden birkaç günde olsa uzaklaştıracak ve hoşça vakit geçi

#Çanakkale otel, Çanakkale apart butik otel #Çanakkale konaklama,Çanakkale villa,Eceabat villa #Çanakkale pansiyon,Eceabat otel,Eceabat villa #Eceabat pansiyon,Eceabat konaklama #Eceabat butik apart otel


Benzer Firmalar