antalya dekor


Meydankavağı Mah. Perge Bulv. Süleyman Ekim Sit. B4 Blok Kat:1 Daire:4 | 07200 ANTALYA

Telefon1: +90 242 322 66 92

Telefon2:

Fax:

Web: www.antalyadekor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NEDİR ?





İş ve yaşam mekanlarının mükemmelleştirilmesi adına gerçekleştirilmiş, en kapsamlı ve en etkin portaldır.



Çağımızın en önemli değerleri olan zaman ve bilginin, kullanıcıları tarafından etkin biçimde yönetilmesini sağlayan ANTALYA DEKOR, hayatımızın her alanında yeri olan dekor kavramını daha kaliteli şekilde gerçekleştirmek isteyen her kesime eşi olmayan bir hizmeti mümkün kılmıştır.



Tasarımdan imalata, üründen firmaya, kullanıcıdan üreticiye, her kitleden her tarzın yer bulduğu, birbirine kolayca ulaştığı ve düşüncelerin paylaşıldığı, dekorasyon kavramının bir parçası olan herkesin doğru çözüm ortağını bulabileceği lider bir platformdur.



Firma veri-bankası salt fonksiyonunu aşmış, estetik kaygılara duyarlı ve netice odaklı hizmet sağlayan ANTALYA DEKOR, sizi anladığı kadar, sizi anlayanları da bulmanızı sağlayan çözüm ortağınızdır.



ANTALYA’NIN EN DEKORATİF PORTALI…



KİMİN İÇİN ?





Mekanı yaşayan, tasarlayan, gerçekleştiren her reel veya tüzel kişi içindir.



ANTALYA DEKOR, dekoru, kavramdan gerçeğe en hızlı biçimde, en uyumlu çözüm ortağı ve en doğru ürün ile dönüştürme niyetinde olan her kişi ve kuruma hizmet etmektedir.



Hem kendisini anlayacak, amacına en uygun ürün seçenekleri ve çözümleri arayanlara hem de söz konusu ürün seçeneklerini ve çözümleri en kolay ve etkin biçimde sunacak olanlara hitap eden ANTALYA DEKOR, her iki kesim içinde doğru adrestir.



Ürünlerini ve hizmetlerini hızlı ve netice sağlayacak biçimde duyurmak, interaktif pazarlama ve iletişim çağında yerini almak ve potansiyel müşterilerinin sürekli olarak uğradığı bu platformda yerini alacak her kesime olduğu kadar, aradığı ürün ve hizmet için en uygun çözümü sunacak sağlayıcılara en çabuk biçimde ulaşmak isteyen kesim için de ANTALYA DEKOR aranan çözüm ortağıdır.





NEREDE ?





Özgün içeriğini ve farklı çizgisini en kolay biçimde iletebileceği ortam olan internettedir.



Öyle ki hayatımızın her alanında yeri olan dekorasyon, başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi bir o kadar seçicilik ve estetik isteyen, etkili bir iletişim platformunun desteği olmadığı takdirde ürün ve çözüm ortağı bulunması konusunda ciddi zaman ve emek alan zor bir çalışmadır.



Bu noktada, alanında en kaliteli hizmeti, en geniş seçenekler ve en hızlı iletişim imkanları eşliğinde sunan ANTALYA DEKOR, dekorasyon düşüncesinin gerçekleştirilmesi sürecinde, kendisinden faydalanan her kesime benzersiz bir çözüm sunmaktadır.



Size, sadece bir TIK uzaklıkta olan ANTALYA DEKOR, aradığınız tüm çözümlere sizi düşünce hızında taşıyabilecek, zamanınızı, aramak yerine doğru seçeneği ürüne dönüştürmek için kullanmanıza imkan verecektir.









NE ZAMAN ?





Güzel bir düşüncenin fikre dönüştüğü, güzel bir fikrin maddeye uyarlanacağı her an ANTALYA DEKOR elinizin altındadır.




Ürün ve Hizmetler

antalya da dekorasyon sektörünün nabzını tutan edergi

# # # # #


Benzer Firmalar