Anasayfa » Havayolları » Turizm » İSTANBUL Havayolları » istanbul pilot shop

istanbul pilot shop


BAHÇALIEVLER

Telefon1: 0 212 441 40 69

Telefon2:

Fax: 0 212 441 40 69

Web: www.istanbulpilotshop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:19971
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SE-MAVI HAVACILIK 1997 senesinde kurulmuş ve Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözünün manasını anlayabilmiş idealist havacıların ortak çatısı haline gelmiştir.

Bu güne kadar hedeflediği yoldan hiç çıkmamış ve amatör ruhla profesyonel hizmet veren bu havacılık dünyasında herkes kendinden bir şey bulmuştur.

Önceleri Türk havacılarına sadece yamaç paraşütü dalında eğitim ve hizmetler veren SE-MAVI HAVACILIK, her zaman daha iyiye gitme yolunda havacılıkta bizlerden ileri ülkeleri örnek almış ve kendi yöntemlerini geliştirmiştir. Kendi bünyesindeki MAVI MELEKLER YAMAÇ PARAŞÜTÜ OKULU bu şekilde halen ilgililere uçmanın en kolay yolunu göstermektedir.

Bugün geldiği noktada da yine bünyesinde kurduğu İSTANBUL PİLOT SHOP ile tek Türkiye’nin değil, havacılıkta ilerlemiş ülkelerin de ihtiyaç duyduğu ürünleri gözlemlemekte ve bunları en kaliteli ve ucuz şekilde üreterek havacıların hizmetine sunmanın yollarını aramaktadır. Oluşturduğu markası COOL PILOT DESIGN artık havacıların üzerinde görmeye veya koleksiyonlarında rastlamaya alıştığımız ürünler haline gelmektedir.

Çalışmanın karşılığının mutlaka görüleceğine inanan SE-MAVI HAVACILIK bunu sadece uçmayı çok seven insanlara hizmet ve onlara uçmanın yolunu kolaylaştırmanın yanında, havacılık ürünleri kullanarak kişilerin toplum içinde kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlamaktadır. Ben havacıyım diyebilen ve “havacı” kelimesinin ağırlığını taşıyabilen herkes havacılığı ruhen yaşadığı gibi, SE-MAVI HAVACILIK’ın ürünleri ile de bunu sessiz bir dille ifade eder.

Taşıdığı sorumluluğun farkında olan ve havacılık sevdalılarının kulübü sayılan SE-MAVI HAVACILIK aynı zamanda çeşitli eğitim ve yardım kuruluşları ile beraber bazı etkinliklere de katılmayı hedeflemekte, her kesimde havacı yetiştirmeyi planlamaktadır.

Bugün için bir çok pilot shop gibi sadece Internet üzerinden satış ve hizmet planlayan SE-MAVI ürün yelpazesini genişleterek havayolu ve genel havacılık dallarında da ihtiyaçlara cevap verecek geliştirme çalışmalarını yapmaktadır.

SE-MAVI HAVACILIK havacılığı yaşam şekli haline getirmiş havacıların buluşma noktasıdır.


Ürün ve Hizmetler

model uçak, flight similatör, pilot mont, havacılık ürünleri, bröve, peç, uçuş tulumu, paraşüt, maket uçak, pilot giyim, flight computer, jeppesen,

#model uçak, pilot mont #uçuş tulumu, maket uçak #flight similatör, havacılık ürünleri #apolet, bröve, #


Benzer Firmalar