ATEM MAKİNE


583.sok.no:10 ivedik organize sanayi ostim ankara

Telefon1: 0 312 395 77 44

Telefon2:

Fax: 0 312 395 77 43

Web: www.eurocnc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ATEM MAKİNE 2005 yılında Hüseyin DOĞANGÜN tarafından İvedik Sanayide ATEM Makine Otomasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyete başlamıştır.
Firmamız halen Aydın Plastikçiler Sanayi Sitesi 583.Sok No:10 İvedik Organize Sanayinde genç,deneyimli ve bilgili kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.
ATEM MAKİNE, cnc ve roter kesim makineları üretim ve satışı ile faaliyetlerine gelişmiş teknolojiye sahip olan makina parkı, karşılıklı güven anlayışı,zamanında iş teslimi ve kaliteli üretimi ile fark yaratmaya devam etmektedir.
Ticari hayatında her zaman kaliteli , hızlı , amacına uygun iş yapmak , müşterilerin çözüm ortağı olmak ATEM MAKİNE ‘nin iş stratejisidir.
ATEM Makine olarak geniş deneyimimiz , gelişmiş bilgi dağarcığımız sayesinde kendi sektörümüzde her türlü ihtiyacı karşılayacak imkana sahip olup ISO 9001:2000 Kalite Belgesi çalışmalarını başarı ile tamamlayarak ürün kalitemizi belgelendirmiş durumdayız..
ATEM olarak şu ana kadar yaptığımız işlerde kalite, müşteri memnuniyeti ve taahhütlerimize sadık kalmaktan gurur duyar ve gelecekte de bunların devamlılığını şimdiden taahhüt ederiz.

Firmamızın bu aşamaya gelmesinde payı olan tüm müşteri ve dostlarımıza teşekkür eder, destek ve yardımlaşmalarımızın devamını dileriz.


Ürün ve Hizmetler

cnc, cnc router, router, kesim makineleri

#cnc,cncrouter #router,cnc #CNCROUTER,CNC #KESİM MAKİNESİ #CNC ROUTER


Benzer Firmalar