Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » BAYKAN OTOGAZ SİSTEMLERİ LTD ŞTİ.

BAYKAN OTOGAZ SİSTEMLERİ LTD ŞTİ.


İkitelli Org.San.Böl. Turgut Özal Cad. Haseyad Koop. 1. Kısım No:147/2 PK 34670

Telefon1: +90 212 549 05 95

Telefon2:

Fax: +90 212 549 05 96

Web: www.baykanotogaz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BAYKAN OTOGAZ TANITIM YAZISI
Baykan otogaz sistemleri otomobillerde 1998 yılında alternatif yakıt sistemleri uygulamalarında hizmet vermek amacıyla kuruldu. Avrupanın alternatif yakıt sistemleri 1üretiminde teknolojik üstünlüğü ve tecrübesi kabul görmüş İtalyan üreticilerle çalıştı. İthalat ile başlayan ticari servüven, kendi markası ile LPG Dönüşüm Sistemleri üreticisi, kurumsal bir firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2004 yılında kendi ürünlerini projelendiren Baykan Otogaz, AR-GE ve test çalışmalarını tamamladıktan sonra 2005 yılı itibariyle uluslararası standartlarda ürün sahibi olmayı başardı. LPG sistemleri için geçerli en ileri standart olan ECR 67-01 uygunluk belgelerini Avrupa kurumlarından tescil ettirdi. Yurt içi TSE ve Sanayi Bakanlığı onaylarınıda alan Baykan Otogaz Sistemleri Türkiye üniversiteleri otomotiv ana bilim dallarında her bir ürünü için değişik marka otomobiller üzerinde yapılan testlerle yakıt uygunluk raporlarını eksiksiz tescil ettirdi.

2006 yılı itibari ikitelli organize sanayi bölgelesindeki yeni tesislerine taşıyan Baykan Otogaz deneyimli uzmanlarla AR-GE kadrosunu genişleterek Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ve İtalyan danışmanlarıyla yurt dışı ve yurt içi pazarlar için ürün geliştirme çalışmalarını hızlandırdı.

Kurumsal standartlarından ödün vermeyen Baykan Otogaz üretim kalitesiyle birlikte insan kaynakları yatırımlarını yaptığı firma içi teknik ve yönetim eğitimleri organize ediyor, bayi çalışanları için programlı uygulama eğitimlerine devam etmektedir. Bu sayede sektörel kalitenin arttırılmasında öncü olmayı hedeflemiş, Müşterisi ve potansiyel bayiler için LPG sektöründe tercih edilen bir firma olmuştur.

Üretimde otomasyona önem veren B.O.S. ISO 9001 sertifikası alarak kalite standartını arttırarak kaliteye önem veren tedarikçi firmalarla çalışmayı prensip edındi.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Baykan Otogaz, Yurt içinde her il de en az bir yetkili servis hedefiyle bayi ağını genişleterek güçlendirmeye devam ediyor. Dolayısiyle satış sonrası eksiksiz hizmeti nihahi hedef olarak seçmiştir.

Kuruluşundan itibaren ürün garantilerine gösterdiği hassasiyeti bayi ve araç sahiplerinden en yüksek notu aldı.

Sektörün ürün tecrübelerini ve en yeni bilgilerini birleştirerek ürettiği yeni nesil sıralı sistem regülatörü Bygas-s’ı 2007 baharında üretim bandına ekleyen Baykan Otogaz, enjeksiyon sisteminde 4-6-8 silindirli araçlarda yapılan testleri başarı ile geçerek konforlu yüksek bir sürüş performansı elde etti.


Üretilen multivalf ECR 67-01 normlarındaki sızdırmazlık ve yangın testlerinden her defasında geçer not alan firma olarak kendini tescil ettirmiştir.

Avrupa ve Türkiyedeki hızla gelişen otomotiv sektöründeki farklı marka ve modellere ait yeniliklere uyumlu software e sahip Elektronık Kontrol Ünitesi buharlaştırıcı regülatör, multivalf ve sıralı gaz enjektörlerini üretiminde kullanılarak yurt içinde ve yurt dışında ürünlerine olan bağımlılığı


Ürün ve Hizmetler

SIRALI SİSTEMYENİ NESİL GAZ ENJEKSİYONLU SİSTEMLERAUTOGASLPGOTOGAZKARBÜRATÖRLÜ SİSTEMLERYENİ NESİL YAKIT ENJEKSİYONLU SİSTEMLER

#LPG,İTALYAN,TÜRK,YERLİ,İTHAL,KALİTE,SAĞLAM,GÜVENİL #OTOGAZ.LPG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ, #SIRALI SİSTEM,AUTOGAS #YENİ NESİL ENJEKSİYONLU SİSTEM,KARBÜRATÖRLÜ SİSTE #TASARRUF,ÇAĞDAŞ,GARANTİLİ,GÜÇLÜ,


Benzer Firmalar