Anasayfa » Boru sanayi » İnşaat sanayi » DÜZCE Boru sanayi » dekorboru ltd şti

dekorboru ltd şti


sapak mevki. Akçakoca/Düzce

Telefon1: 0380 618 71 30

Telefon2:

Fax: 0380 618 72 30

Web: www.dekorboru.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DEKORBORU LTD.ŞTİ.
Dekoratif ve konik boru üretimi amacıyla Kdz.Ereğli’de kurulan Dekorboru Limited Şirketi, imal ettiği ürünler ile ülkemizde


Ürün ve Hizmetler


DEKORATİF VE KONİK AYDINLATMA DİREKLERİ
2.5mm-3 mm et kalınlığındaki 4” (Φ 114mm) ve 5” (Φ 140mm) kaynaklı çelik borulardan ve alüminyum çekme borulardan imal edilmektedir. Direkler konik, konik ve dekorlu, sadece konik, sadece dekorlu olarak imal edilebilmektedir. Direklere, talebe göre, yaş boya, kuru boya ya da galvaniz kaplama uygulanabilir. Bu tip dekoratif aydınlatma direkleri de Türkiye’de ve Avrupa’da ilk olarak üretilmektedir.
DEKORATİF VE KONİK BAYRAK DİREKLERİ
2.5mm- 3 mm et kalınlığındaki 4” (Φ 114mm) ve 5” (Φ140mm) borulardan 4metre-6metre arası boylarda üretilmektedir. Silindirik, dekorlu ve konik olmak üzere 3 kısımdan oluşur. Bu üç kısım KAYNAKLI DEĞİLDİR. Boru tek parça halinde işlenerek konik ve dekoratif şekil verilmektedir. Bu tip bayrak direkleri Türkiye’de ve Avrupa’da ilk olarak üretilmektedir.
DEKORATİF NERVÜRLÜ BORU
Φ 16 mm den Φ 76 mm’ ye kadar değişik çaplardaki borulara, çok sayıda farklı spiral desenler verilmektedir. Ürünler boy olarak (6 m) satılmaktadır. Ürünler merdiven ve balkon korkuluklarında, konut ve bahçe çitlerinde, her türlü dekoratif görünüm istenen iç ve dış mekanlarda kullanılabilirler.
DEKORATİF TOTEM DİREKLERİ VE DEKORATİF BABALAR
2.5mm-3 mm et kalınlığındaki 4” (Φ114mm) ve 5” (Φ140mm) borulara dekoratif şekil verilmektedir. Ürünler 0.5 metre ile 6 metre arasında istenilen boyda olabilir. Ürün baştan sona dekorlu olabileceği gibi, kısmi dekorlu olarak da imal edilebilmektedir. İç ve dış ortamlara ve müşteri taleplerine göre galvanizleme veya boyama yapılmaktadır. Totem direklerin ve dekoratif babalar, yol güzergahı belirlemede, dekoratif çit direklerinde, dekoratif çelik konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.
DEKORATİF NERVÜRLÜ BORULAR, DEKORATİF TOTEM DİREKLERİ ve DEKORATİF BABALAR, DEKORATİF KONİK BAYRAK DİREKLERİ, DEKORATİF KONİK AYDINLATMA DİREKLERİ, DEKORATİF MERDİVEN VE BALKON KORKULULUKLARI, DEKORATİF MASA VE SEPHA AYAKLARI,

#dekoratif konik bayrak direği #dekoratif ve konik aydınlatma direği #totem direği #dekoratif babalar #nervürlü borular


Benzer Firmalar