Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » BURSA Metal ve Yan Sanayi » TroikaTech Mak. San. Tic. İhr.

TroikaTech Mak. San. Tic. İhr.


Kazıklı Gürsu

Telefon1: 90 224 391 50 90

Telefon2: 90 224 392 50 09

Fax:

Web: www.troikatech.eu

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:46 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TroikaTech yüksek kaliteli alüminyum ve PVC profil ürünleri üretimi için ihtiyaç duyulan ekipmanların üretimi ve satış sonrası servis hizmetleri ile müşterilerinin beklentilerini maksimum düzeyde karşılama gayret ve çalışmalarını yıllardır sürdürmektedir.


TroikaTech`i seçtiğinizde piyasadaki en iyi ekipmanı seçmiş olursunuz. Ürünlerimizin kusursuz kalitesi ve mühendisliği yüksek güvenirlik, uzun ömürlülük ve performans standartlarını garanti eden CE ve GOST belgeleri ile tasdik edilmiştir.


Ürün ve Hizmetler

PVC profillerin köşe kaynaklarını yapmak için tasarlanmıştır. Tam otomatik kontrollüdür. Üst pistonlar tek tek sıkıştırma imkanına sahiptir. Tek kafa çalışma imkanı Tek tarafta 30°-180° arası kaynak yapabilme özelliği mevcuttur. Hareketli sağ kafa düğmeyle sabitlenir. Sağ kaynak kafa kayıcı bilyalar üzerinde hareket eder. Değişik profil türleri için ısı derecesi, kaynak zamanı, soğutma zamanı ve basınç ayarlama imkanı vardır. Kaynak yapılan profilin minimum uzunluğu 400 mm, maksimum uzunluğu 3300 mm`dir. Uzun profil için destek kolları mevcuttur. İş kazalarına karşı tam emniyetlidir

#PVC MAKİNLARI #MAKİNA İMALATI #MAKİNA #PVC #KAYNAK


Benzer Firmalar