Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İÇEL Gümrük işleri » TUNAHAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.

TUNAHAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.


Yeni Mah. 5336 Sok. Yıldıray Apt. 1/1 Mersin

Telefon1: 324 2390632

Telefon2: 324 2388116

Fax: 324 2390633

Web: tunahangumruk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Tunahan Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti` nde işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışmanın yanında kaliteli hizmet anlayışı da vazgeçilmezler arasındadır. Müşterilerimize mükemmeli sunmak, beklentilere her zaman aynı standartlarda cevaplar verebilmek hayata bakış açımızı da göstermektedir.

Çıktığımız kalite yolculuğunda, görev ve sorumluluklarımızın bilincinde daha nice ödüller alacağımızı biliyor,buna yürekten inanıyoruz.

Kurumsallaşma ve hizmet ağını genişletme düşüncemiz paralelinde başladığımız işlere, daha profesyonel çözüm ve sonuçlar üretmek için uzman ve deneyimli kadro istihdam ederek hizmet kalitemizi her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz.

Firmamız Mersin Gümrükleri Başmüdürlüğü ile bağlantılı Gümrük Müdürlüklerinde her türlü gümrük işlerini imza yetkisine sahip 3 A karneli Gümrük Müşaviri, 5 Gümrük Müşavir Yardımcısı ve bu birimlere bağlı olarak İthalat, İhracat, Transit ve Serbest Bölge departmanlarında görevli deneyimli kadrosu ve altyapısı geliştirilmiş araç ve gereçleri ile birlikte koordineli bir şekilde sonuçlandırmaktadır.

Hedefi öncelikli olarak müşteri memnuniyeti olan firmamız, müşterilerini olabilecek en kolay ve en hızlı şekilde bilgilendirip, sorunlarına profesyonel yaklaşımlarla çözüm bulmayı amaçlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda çalışma ve çabalarımız, hiçbir zaman rehavete kapılmadan sektöründe aranılan bir firma olmak,siz işverenlerimizden kazandığımız saygınlığı,sorumluluğa yöneltmektir .Bu nedenle firmamız en mükemmel olmak için gelişim ve yatırımlarına öncelik vermiş ,profesyonel insan kaynakları ve otomasyondan vazgeçmeden güncel ve kaliteli hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir.

Firmalarımıza verdiğimiz hizmetin kalitesini düşürmemek ve günün şartlarına uygun çözümler üretmek adına, beyanname tescillerimizi Elektronik Veri Transferi yöntemi ile ofisimizden gerçekleştirerek ,olası insan hatalarını ortadan kaldırmış bulunmaktayız.

Hizmet sektöründeki firmaların;


Ürün ve Hizmetler

Teknolojinin gelişmesiyle beraber, çağın getirdigi yenilikleri, hizmet sektörüne yansıtan şirketimiz, interaktif gümrükçülüğü bilgisayarınıza taşıyor. Firmanızın ithalat-ihracat iş takiplerini internet ortamindan anlık takip edebilecek, anlık tetkiklerde bulunup firmamızla internet üzerinden irtibat kurabileceksiniz.Gümrüklerin üst düzey yönetim kadrolarından emekli ve A karneli gümrük müşavirlerinden oluşan servis departmanımız bilgi ve deneyimleri ile konuları en detaylı biçimde araştırılıp mevzuatlar çerçevesinde kesin ve doğru bilgilendirme yapılır..Müşterilerimiz gümrükleme işlemlerinin her safhasında bilgilendirilir. Müşterilerimiz kendileriyle alakalı her türlü yeni yayınlanan karar, tebliğ, v.s. değişikliklerden belgelerle bilgilendirilir.

#M #E #R #S #İN


Benzer Firmalar