Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » Teknotent Membran ve Metal Yapılar

Teknotent Membran ve Metal Yapılar


Yenibosna

Telefon1: 02125525544

Telefon2: 02125524080

Fax: 02125525599

Web: www.teknotent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında kurulan Teknotent, daha önce membran yapıların tasarımı, projelendirilmesi, imalatı ve montajı alanlarında bir çok büyük ve küçük projenin çeşitli aşamalarında yer almış tecrübeli ve genç bir ekiple yola çıkmıştır.

Teknotent müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak en doğru çözümü başta güvenlik olmak üzere estetiklik ile birlikte kaliteden ödün vermeden en verimli sonuca ulaşmayı ilke edinmiş bir kurumdur.

Membran ve metal yapılarının tasarımını projelendirilmesini ve üretimini kendi bünyesinde yapmakta olan şirketimiz bu hizmetlerini teknolojinin en üst gerekliliklerini kullanarak sürdürmeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Asma germe membran yapıların üretimi ve uygulaması alanında faaliyet göstermektedir.Bu sistemleri, spor yapıları, giriş kanopileri, restaurantlar, kafeler, gazebolar, havuz üstü ve havuz kenarları, plajlar, otoparklar, alışveriş alanları, pazar yerleri, parklar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, açık sahne ve amfi tiyatrolar gibi birçok alanda uygulamak mümkündür.

#membran yapı #asma germe #çadır sistemleri #gerdirmeli modern #gölgelik yarasa


Benzer Firmalar