portalcelikkapi


ağac işleri 29.cad.no.45

Telefon1: 0 352 3113965

Telefon2:

Fax: 0352 3113965

Web: www.portalcelikkapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1998 yılında Kayseri`de PORTAL ÇELİKKAPI olarak kurulmuş, ekonomik seri statik boyalı çelik kapılar, ahşap kaplamalı lüks seri çelik kapılar ve apartman dış kapılarının üretimine başlamıştır.

Firmamız çelik kapı üretmenin aynı zamanda sosyal bir sorumluluk olduğunun farkında olup çelik kapı üretmenin değil her zaman daha güvenli çelik kapıyı üretme amacıyla faaliyetlerine devam etmektedir.
Bu nedenle tüm çelik kapılarımız ölçülere özel olarak imal edilmekte, güvenli-ekonomik-estetik kavramlarında önem sırasını ihmal etmemektedir.En ekonomik çelik kapı yerine en güvenli ancak fiyatı yönü ile bütçenize uygun kapılar üretmekteyiz.PORTAL ÇELİKKAPI bunu güncel üretim teknolojisi ve tecrübeli teknik personeline borçludur.

Kayseri ilinin bütün ilçelerine hizmet vermekte olan PORTAL ÇELİKKAPI diğer illerde de hizmetini gayretle göstermeye çalışmaktadır.

Firmamız müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kendini sürekli yenilemeyi, müşterisi için doğru, uygun ve sağlıklı çözümler üretebilmek için araştırmacı ve seçici olmayı kendisine ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

çelik kapı sektöründe en kaliteli, daha uygun fiyata bizde

#çelik kapi #kapi #panel kapi #ekonomik seri #özel seri


Benzer Firmalar