Anasayfa » Çevre düzenleme işleri » İnşaat sanayi » SİVAS Çevre düzenleme işleri » fatih fidancılık seracılık üretim pazarlama

fatih fidancılık seracılık üretim pazarlama


çevre yolu üzeri terminal karşısı fatih fidancılık seracılık sivas merkez

Telefon1: 0346 226 10 13

Telefon2: 0533 322 56 36

Fax:

Web: www.fatihfidancilik58.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PEYZAJ PROJE UYGULAMA
Firmamız,peyzaj proje aşamasında;olabildiğince doğal yaklaşım içerisinde bitki ve diğer metaryellerin rahatlıkla kullanılmasını amaçlayarak,çalışmalarımızı gerçekleştirmektedir. Uygulama yapılacak olan alanlarımızın büyüklüğü ne olursa olsun mutlaka tarafımızca projelendirilir.

VİZYONUMUZ
Fatih Fidancılık Sivas’da nitelikli kadrosuyla çiçek,bitki ve peyzaj hizmeti talep eden tüm kişi ve kurumlara aralıksız ve kaliteli satış ve satış sonrası hizmet vermektedir.



MİSYONUMUZ
Her yaşamın bir çiçeği vardır,felsefemiz ile tüm müşterilerimize en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

PEYZAJ PROJE UYGULAMAFirmamız, peyzaj proje aşamasında;olabildiğince doğal yaklaşım içerisinde bitki ve diğer metaryellerin rahatlıkla kullanılmasını amaçlayarak, çalışmalarımızı gerçekleştirmektedir. Uygulama yapılacak olan alanlarımızın büyüklüğü ne olursa olsun mutlaka tarafımızca projelendirilir.VİZYONUMUZFatih Fidancılık Sivas’da nitelikli kadrosuyla çiçek, bitki ve peyzaj hizmeti talep eden tüm kişi ve kurumlara aralıksız ve kaliteli satış ve satış sonrası hizmet vermektedir. MİSYONUMUZHer yaşamın bir çiçeği vardır, felsefemiz ile tüm müşterilerimize en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmaktır.• İÇ MEKAN SÜS BİTKİLERİ • DIŞ MEKAN SÜS BİTKİLERİ • AĞAÇ TÜRLERİ • MEVSİMLİKLER • MEYVE FİDANLARI

#peyzaj proje #çevre düzenlemesi #meyve fidanı ve mavi ladin #dıs mekan süs bitkisi #iç mekan süs bitkisi


Benzer Firmalar