ASLANOĞLU TİCARET


Cebrail Mh. Cumhuriyet Cad. Isıl Apt. 22/B

Telefon1: 0(326)-215-19-13

Telefon2: 0(326)-214-38-88

Fax: 0(538)-433-11-34

Web: www.profilo-antakya-bayii.azbuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Profilo Ürünleri Türkiye`nin Her Yerinden Daha Ucuza Bulma Garantisiyle Yine Karsinizdayiz...


PROFİLO ANTAKYA SHOWRUM


Ürün ve Hizmetler


Profilo’nun yeni bulaşık makinesi ile temizlik sadece 55 dakika sürüyor

Profilo’nun son model bulaşık makinesi, sadece 55 dakikada ekspres yıkama yapabiliyor! Ekspres 55` programı, acilen temiz bulaşığa ihtiyacı olanlar için hızlı bir çözüm sunarak elde yıkamaya son veriyor. Tüm Profilo bulaşık makineleri, A sınıfı enerji tüketimi, yıkama ve kurutma performansı ile hem tasarruf sağlıyor hem de çevreyi koruyor. Profilo’lar dayanıklılığı ile yıllara meydan okuyor.

Dayanıklı ev aletleriyle tanınan Profilo, sadece 55 dakikada yıkama yapabilen yeni bulaşık makinesini tüketicilerin beğenisine sundu. Profilo BM 5201G Bulaşık Makinesi’nde bulunan Ekspres 55` programı, vakti dar olanlara hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor. Kirli ve karışık bulaşıklar için 65ºC’de yıkama yapan bu özel hız programı, acil temiz bulaşığa ihtiyaç duyulan durumlarda elde yıkama yapmaya son veriyor. Misafiri çok olan ve her zaman acelesi olan hanımlar, Profilo’nun bu yeni bulaşık makinesi tam size göre!

Her ihtiyaca uygun programlar
Profilo’nun Ekspres 55` Bulaşık Makinesi, her türlü kirle başa çıkıyor.
Yoğun 70º: Çok kirli ve yağlı tencereler için ideal olan bu program, 70ºC’de bakterileri yok ediyor.
Normal 65ºC: Bu program kirli ve karışık bulaşıkları tertemiz yapıyor.
Ekonomi 50ºC: Normal kirde, karışık bulaşıkları yıkarken, su ve enerji tasarrufunu da maksimuma çıkarıyor.
Hassas 40ºC: Hassas bardaklarınızı ve porselenlerinizi zarar vermeden temizliyor.
Hızlı 45ºC: Çok kirli olmayan bulaşıklar için 30 dakikada temizlik sağlıyor.
Ön yıkama: Sadece 15 dakikada, kurumuş ve yapışmış yemek artıklarını yumuşatıyor. Yıkanmadan önce makinenin içinde birkaç gün beklemiş bulaşıklar için bu program birebir.

Enerji ve su tasarrufu sayesinde bütçeler rahatlıyor
Profilo’nun tüm bulaşık makineleri enerji ve su tasarrufunu en üst seviyeye çıkarıyor. Böylece hem çevreyi koruyor hem de aile bütçesine katkıda bulunuyor. Profilo bulaşık makineleri enerji tüketiminde de, yıkamada da, kurutmada da A sınıfı!

Daha fazla ekonomi için yarım yük fonksiyonu
Az bulaşığı olan ama makinenin dolmasını bekleyecek kadar vakti olmayan, bekar yalnız yaşayan ya da acil bulaşığa ihtiyacı olanlar için ideal çözüm: Yarım yük fonksiyonu. Profilo BM 5201G Bulaşık Makinesi’nde de bulunan bu fonksiyon sayesinde az miktardaki bulaşığı makinenin ister üst ister alt sepetine ya da karışık olarak yerleştirip tercih ettiğiniz programda yıkayabilirsiniz. Yarım yük fonksiyonu, sadece zamandan değil, su ve elektrikten de tasarruf etmenizi sağlıyor.

Tartışılmaz performans
Profilo bulaşık makineleri, daha az enerji ve su tüketirken performanstan ise asla ödün vermiyor. Tüm Profilo bulaşık makineleri A sınıfı performans ile bulaşıkları tertemiz yapıyor.

Dayanıklılık Profilo’da her zaman ön planda
En ileri teknoloji ile üretilen Profilo bulaşık makinleri, dayanıklılıkları ile yıllarca hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyor. Profilo, yıllara meydan okuyor.

Su taşmalarına son!
Tüm Profilo bulaşık mak

#Profilo #Beyaz Eşya #Bilgisiyar #Fırın #Bulaşık Makinası


Benzer Firmalar