Ticaret Group Güvenlik ve Elektronik


Marmara cadedsi no:36 Cerrahpaşa-İstanbul

Telefon1: 02125853788

Telefon2: 05326652744

Fax:

Web: www.ticaretgroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:5 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

www.ticaretgroup.com firma sitemizde kablosuz kamera,ekranlı kablosuz kamera,ektanlı kablosuz kamera kayıt,sesli kablosuz kameralar,uzaktan ses kaydı,mikro kamera,mikro güvenlik sistemleri,elektronik güvenlik sistemleri,mikro ses kayıt cihazları,kalem ses kayıt cihazı,anahtarlık ses kayıt cihazı,verici tespit dedektörleri,kalem dedektör,güvenlik kameraları,ultrasonic solar güneş enerjili kuş kovucu,ultrasonic solar ultrasonik köstebek kovucu,ultrasonic solar haşere,sinek ve sivrisinek kovucu,solar güneş enerjili yılan kovucu,ilginç aydınlatma ürünleri,solar güneş enerjili el fenerleri,zenon fenerler,kamera kayıt cihazları,mikro kamera kayıt cihazları,ekranlı kamera kayıt cihazları,kablosuz görüntü kayıt cihazları,dvr cihazları,dvr kartlar ve bir çok lginç elektronik ürünlerimizi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Gece Lambaları
www.ticaretgroup.com firma e-ticaret sitemizde ithal ettiğimiz veya ürettiğimiz tüm ledli gece lambası ürünlerini inceleyebilir ve online satın alabilirsiniz. Ledli gece lambaları,ledli ampüller,elektrik kesildiğinde devreye giren ledli aydınlatma cihazları,zenon el fenerleri,ledli el fenerleri,pilsiz fenerler,şarjlı gece lambaları,hareket sensörlü gece lambaları,sesle çalışan lambalar,güneş enerjili lambalar,portataif lambalar v.b. gibi bir çok ürünü firmamızdan temin edebilirsiniz.
Metal Sabun
www.ticaretgroup.com sitemizde koku giderici özellikli metal sabun ürünümüzü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Elinize,vücudunuza sinmiş tüm kötü kokuları metal sabunla anında giderebilirsiniz.
Köpek Kovucu
Bahçe tipi 600 m2 alanda 90 metre çapla 18.000 ile 24.00 hz arasında değieşn zamanlı ultrasonik ses dalgalarıyla köpek ve kedi kovucu,elektrikle çalışan bahçe tipi cihazıdr. Fiyatı:150 tl+ kdv Ürünümüzü www.ticaretgroup.com sitemizde inceleyebilir ve online satın alabilirsiniz.
Dazer Köpek Kovucu
www.ticaretgroup.com sitemizde amerikan dazer firmasının en son üretimi olan dünya markası olmuş DAZER II isimli ultrasonik ses dalgasıyla çalışan kişisel olarak kullanılabilen, yanınızda portatif olarak taşıyabileceğiniz 7 m. menzilli köpek ve kedi kovucu cihazdır. www.ticaretgroup.com firma e-ticaret sitemizde ürünümüzü inceleyebilir ve online satın alabilirsiniz.
Güneş Enerjili Lambalar,Şarjlı Lambalar,Pilli Lambalar
www.ticaretgroup.com sitemizde tüm güneş enerjiisyle çalışan ve şarj olan bahçe lambaları ve oda lambaları ile beraber,şarjlı ışıldaklar,elektrikler kesildiğinde yanan floresan armatür,ses sensörlü lambalar,hareket sensörlü lamnbalar,uzaktan kumandalı lambalar gibi bir çok kategorideki alternatif aydınlatma ürünlerimizi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
Kuş Kovucu
1500 m2 alanı 360 derece çapla tarayan,çalışması için ihtiyacı olan enerjiyi güneş enerjisinden veya elektrikle karşılayabilen,çok yönlü kullanımlı ultrasonik kuş kovucu portatif bir elektronik cihazdır. ww.ticaretgroup.com sitemizde kuş kovucu ürünümüzü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz 2 yıl garantili olup,teknik servisimiz mevcuttur.
Ped Egg Ayak Bakım Törpüsü
www.ticaretgroup.com Ayak bakımında devrim yaratan ped egg kalıntı bırakmadan ayaklarınıza uygulayabileceğiniz,ayaklarınızdaki ölü deriyi ortadan kaldırıp,ayaklarınızı yumuşak,prüzsüz ve sağlıklı hissedebileceğiniz en yeni bir üründür. Ped egg ayak sağlığı bakım ürününü www.ticaretgroup.com sitemizden online satın alabilirisiniz.
Güvenlik ürünleri, elektronik ürünler, ilginç ürünler, tv reklam ürünleri

#i # # # #


Benzer Firmalar