DOLUNAY RAF SİSTEMLERİ


Modern Keresteciler San.Sit.16.Sok.No : 9 Saray / KAZAN

Telefon1: 0 312 815 24 44

Telefon2:

Fax: 0 312 815 24 55

Web: www.dolunayraf.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Raf Sistemleri üzerine 2006 Yılında en yeni teknolojileri kullanarak kurduğu fabrikası ile üretime başlayan firmamız Saray / KAZAN ANKARA da hizmet vermektedir.

Fabrikamızda kullandığımız CNC makine parkuru ile üretimimizi en verimli şekilde planlayarak kaliteli ürünlerimizi siz müşterilerimize uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz.Ücretsiz olarak 3 boyutlu proje-tasarım faaliyetlerimiz ile mekanlarınızı raflarınızı kurmadan görmenizi sağlıyoruz.

Geniş ürün yelpazemizi ,İstifleme(Depolama)Rafları,Hafif Yük ve Ağır Yük Rafları,Market Rafları,Çelik Raflar,Konfeksiyon Rafları,Ahşap Reyonlar,Ahşap Modüler Dolaplar,Tel Stantlar,Ahşap Bankolar,Camlı Bankolar,Çalışma Tezgahları,Soyunma Dolapları ve Mağaza Aksesuarları (vitrin mankenleri-tel ürünler vs.)oluşturmaktadır.Ayrıca siz müşterilerimizin ürünlerine özel stant tasarımlarını da yapmaktayız.

Her geçen gün yeni ürün ve müşteri portföyümüzle sizlerin markası olmaya çalışıyoruz.Sizin taleplerinize en iyi şekilde cevap vermeye çalışarak müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


AĞIR YÜK RAFI
AĞIR YÜKLERDE ,PALETLİ YÜKLERDE DEPOLAMA RAF SİSTEMİ.
HAFİF YÜK RAF
HAFİF YÜKLERDE KULLANILAN RAF SİSTEMİ
DEPO RAFLARI
TAŞIYICILI SİSTEM HAFİF YÜK DEPO RAF
ÇELİK RAF SİSTEMLERİ
ARŞİV VE DEPOLAMA SİSTEMLERİNDE KULLANILAN EN EKONOMİK ÜRÜN
KURUYEMİŞ STANDI
TEL STANDLAR KATOGORİSİNE GİREN ÜRÜNLER FİRMA İSTEKLERİNE GÖRE ŞEKİLLENEREK İMAL EDİLMEKTEDİR.
MARKET RAF SİSTEMLERİ
MARKETLERDE KULLANILAN RAF SİSTEMİ DEMONTE OLARAK KURULMAKTADIR.
ÖZEL AHŞAP REYONLAR
KONFEKSİYONLARDA KULLANILAN ÖZEL PROJELERLE ÇALIŞILMIŞ AHŞAP RAF SİSTEMİ
Ankarada raf imalat ve satışı.Üretimi yapılan ürünlerraf, çelik raf, depo raf, konfeksiyon raf, market raf, soyunma dolabı, çelik eşya, depolama sistemleri, ağır yük raflar, hafif yük raflar, tel standlar, özel standlar, çalışma tezgahları, mağaza aksesuarları

#RAF SİSTEMLERİ ANKARA #ÇELİK RAF SİSTEMLERİ #DEPO RAF SİSTEMLERİ #DOSYA DOLAPLARI - COMPACK DOLAPLAR #SOYUNMA DOLAPLARI


Benzer Firmalar