Anasayfa » Doğalgaz sistemleri ve ekipmanları » Enerji sektörü » İSTANBUL Doğalgaz sistemleri ve ekipmanları » Agaz Mühendislik Enerji Endüstri ve Otomasyon LTD. ŞTİ.

Agaz Mühendislik Enerji Endüstri ve Otomasyon LTD. ŞTİ.


Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat:5 No:467 Okmeydanı-ŞİŞLİ

Telefon1: 02122223819

Telefon2: 02122223116

Fax: 02122223116

Web: www.agaz.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz, Doğalgaz ve Endüstriyel Ürünlerin toptan ve parekende satışını ve satış sonrası hizmetlerini yapmaktadır. Yurt içi ve Yurtdışı üretici firmaların ürünlerini farklı beklentilere faklı çözümler sunarak siz değerli müşterilerimize en uygun hizmeti sunmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

*Doğalgaz, LPG, ve CNG Ekipmanları, *Regülatörler, *Sayaçlar, (Türbinmetre, Rotarymetre ) *Flanş ve Fittingsler, *Polietilen Fittingsler, *Gaz Sensörü, *Gaz Ölçüm Ürünleri, *Küresel Vanalar, *Kelebek Vanalar, *Endüstriyel Ürünler, *Debimetreler, *Manifoltlar ve Bağlantı Ekipmanları, *Mekanik Keçeler, *İzolasyon Contaları, *Klingrit Contalar, *Spiral Sarımlı Çelik Contalar, *Basınç ve Sıcaklık Transmitterleri, *Basınç Anahtarları, *Exproof malzemeler, *Kontrol Vanaları, *Basınç Şalterleri, *Akış Göstergeleri, *Manometre ve Termometreler, * API Sertifikalı Vanalar, *Basınç ve Sıcaklım Switchleri, *Fark Basınç Switch ( DPI )*Pnömatik Aktuatörler, *Endüstriyel Pompalar, *Elektrikli Aktuatörler, *Basınç Smart, *Sıcaklık Smart, *Debi-Flow

#doğalgaz,enerji #tesisat, gazölçüm #polietilen fittings #sayaç regülatör #gaz ölçüm


Benzer Firmalar