CAPRİ ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA & MUTFAK


İnönü Cad.N0:108/1 Osmanğazi

Telefon1: 0 224 271 01 50

Telefon2: 0 224 271 01-51

Fax: 0 224 271 01 49

Web: www.capri.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:HOLLANDA-BELÇİKA-TÜRKİ CUMHURİYETLER-CEZAYİR-AVUSTRALYA-KUZEY AFRİKA-ORTA DOĞU ÜLKELERİ

Soğutma sektörüne ilk adımını 1981 yılında atan firmamız,1989 yılında CAPRİ markası adı altında patentli olarak endüstriyel tip soğutucu üretimine başlamış,1993 yılında müşterilerimize daha iyi hizmet verebilme amacı ile ilk mağazasını açmıştır.

1996 yılı içerisinde artan talepleri karşılamak ve gelişen teknolojiyi müşterilerimize daha iyi sunmak için Bursa Çalı Sanayi Bölgesinde işletmeye açtığımız fabrikamızda ileri teknoloji üretim sistemi olan Poliüretan Enjekte Modüler Soğutma üretimine geçilerek ürün kalitemiz arttırılmıştır.

Bugün CAPRİ üstün soğutma teknolojisi ile üretilmiş CE belgeli ürünleri ile Türkiye ve yurtdışında birçok noktaya güvenli, kaliteli ve kesintisiz hizmet vermektedir.

Üretimimizin %45 ini Türkî Cumhuriyetler, Avustralya, Kuzey Afrika, Avrupa ülkeleri ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ettiğimiz ürünler kapsamaktadır.

Ürün portföyümüz de; Yatay ve Dikey Teşhir Reyonları, Pasta, Ekmek, Baklava Teşhir, Depo tipi ve Tezgâh tipi Buzdolapları, Balık market, Salatbar, Soğuk hava odaları ve çeşitli muhteviyatta mutfak ekipmanları bulunmaktadır.

Sürekli gelişme ve yenilik olan Soğutma Sektöründe; gelişen ve artan ürün yelpazemizi müşterilerimize daha iyi sunabilmek amacıyla 2003 yılının ilk aylarında İnönü caddesindeki yeni mağazamıza taşınarak hizmet kalitemiz ve ulaşılabilirliğimizde arttırılmıştır.

Profesyonel kadromuzla proje, imalat, montaj ve işletmenin açılışına kadar olan tüm aşamalarda etkin ve süratli hizmet vererek Müşteri portföyümüzü oluşturan Market, Kasap, Pastane, Unlu Mamuller, Fırın, Otel ve Restaurantlar da tüketici memnuniyetini ilke olarak benimseyip gerekli olan tüm çalışmaları aralıksız sürdürmekteyiz.

Dünyanın sürekli ısındığı göz önünde bulundurulursa nitelikli soğutmaya olan ihtiyacında ne derecede önemli olduğu bilincinden hareketle kaliteli ürün, uygun fiyat, güçlü servis, bunun yanında toplum ve çevre bilinci içerisinde müşteri memnuniyeti temel amacımızdır.

Saygılarımızla…


Ürün ve Hizmetler


ADA TİPİ SÜTLÜK
ÖZELLİKLERİ CSS Ada Tipi Sütlük Reyonu L: 1020 D: 1180 H: 2050 İzolasyon: Poliüretan Enjeksiyon Gövde Defrost: Otomatik Kumanda Kontrolü: Dijital Termostat Gece Tasarruf Perdeli Floresan Aydınlatma Açısı ve Yüksekliği Ayarlanabilir Raflı İçten Motorlu Yan Kafalar Securit Camlı Mal ile temas eden yüzeyler PVC saç Soğutucuya temas eden yüzeyler Paslanmaz saç Çalışma Sıcaklığı: 25 °C - % 60 Bağıl Nem
DİKEY TEŞHİR REYONLARI-SÜTLÜK
YATAY TEŞHİR REYONLARI-ŞARKÜTERİ
PASTA TEŞHİR REYONLARI
EKMEK TEŞHİR ÜNİTELERİ
BÖREK TEŞHİR ÜNİTELERİ
PANEL SOĞUK ODA
DEPO TİPİ BUZDOLABI
TEZGAH TİPİ BUZDOLABI
HAVUZ BUZDOLABI
SOĞUK VE SICAK TEŞHİR ÜNİTELERİ - SALATBAR
AÇIK BÜFELER
ÇEREZ DOLAPLARI
PASLANMAZ MUTFAK EKİPMANLARI
MUTFAK HAZIRLIK-PİŞİRME EKİPMANLARI
UĞUR-FAGOR-EDESA-EKBER-CARTEL KLİMA-İSA-İARP-FRAMEC-TECNOBLOCK-TEKNA-IŞIKGAZ-AYHANDEMİR-TECHNOGRAND

#ENDÜSTRİYEL-SOĞUTMA #MUTFAK-MARKET #ŞARKÜTERİ-SÜTLÜK #BUZDOLAP-SOĞUK ODA #PASTAHANE-FIRIN


Benzer Firmalar