Şimşekler Tekstil


Sanayi Cd. T.Piyale İş Merkezi No : 33/147 Ulus

Telefon1: 0312 312 3 656

Telefon2:

Fax: 0312 312 3 656

Web: www.simseklerisgiyim.ticaretimiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SİMSEKLER İŞ ELBİSELERİ ismiyle iş elbiseleri satışı ile başlayan personel kıyafetleri piyasasına ŞİMŞEKLER markası bugün sektöre çok geniş yelpazede çözümler sunan bir FİRMA halini almıştır.

Firmamız 1985 yılında ŞİMŞEKLER İŞ ELBİSELERİ adı altında faaliyetlerini düzenlemeleri neticesinde başarı grafiğini hızla yükseltmiştir.

İş Elbiseleri sektörüne yönelik çalışmaları başarıyla sunan firmamız bugün İŞ ELBİSELERİ’nin ana merkezi TAHSİN PİYALE İŞ MERKEZİ-ULUS/ANKARA’da mutlak müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen ve gerçek bir çözüm odaklı bir firmadır..

Doğru,dürüst ve güvenilir hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren ŞİMŞEKLER dünyada yaşanan gelişmeleri PERSONEL KIYAFETLERİNE aktararak sektörün entegrasyonunu tamamlamasını ve ürünlerimizin dünya liginde başarıyla koşabilmesinin teminini ilke edinmiştir.

Dünya FUARLARINDA son sergilenen ürünleri takip ederek imalattan perakendeye kadar geniş bir yelpazede çalışmalarını yürüten FİRMAMIZ haklı bir güven kazanmıştır.

Türkiye’nin dört bir yanındaki fabrikalara,kamu kurum ve kuruluşlara ürünler veren ŞİMŞEKLER hızlı ve verimli bir şekilde hizmetler sunmaya devam etmektedir.

Sattığımız ürünlerde ŞİMŞEKLER GÜVENCESİ ürünlerimizin tercih sebeplerinin başında gelmektedir.

Ülkemizin özel sektörün ihtiyacı olan PERSONEL KIYAFETLERİNİ yıllardır imalatına devam eden ŞİMŞEKLER edindiği bilgi birikimi ve tecrübeyi profesyonel kadrosuyla müşterilerine sunmaktadır.

GÜVEN , İSTİKRAR ve TECRÜBE ŞİMŞEKLER’DE birleşerek size uzanıyor…

1985^den Beri……………..


Ürün ve Hizmetler


Lakost Yakalı 7,00 Ytl + Kdv
LAKOST POLO YAKALI TOPTAN ALIMLARDA 7,00 YTL + KDV
Her Türlü İş Elbiseleri , Bahçıvan Tulumu , Boy Tulumu , İş Önlüğü, Hastane Kıyafetleri, Güvenlik Kıyafetleri, Garson Lokanta kıyafetleri, Penye T-Shirt, Lakost, Sweat, Toptan İmalatı, İş Emniyet Ayakkabı Ve Botlaır , İş Güvenliği Teçhizatları, Toptan Satışı

#İş Elbiseleri #T-Shirt #Tulum #İş önlüğü #Giyim


Benzer Firmalar